• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - LUX

Støvsugerposer til LUX støvsuger BILLIGE & ALLERGIVENLIGE

Billige allergivenlige støvsugerposer til LUX støvsuger hos Uniprint.dk

SHOP ALLEREDE I DAG dine støvsugerposer hos Uniprint.dk.

Det er enkelt nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din LOGIK støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til LUX & allergivenlig og hygiejnisk rengøring

Støvsugerposer til LUX af mikrofiber, anbefales værdige til allergikere, men også ideelle til dem, der ønsker det sunde indeklima i hjemmet. I støvsugerposerne fra Uniprint.dk fremstillet i mikrofiber, forbliver 98 % af skadelige mikro partikler i støvsugerposen, pollen filtreres fra og forbliver i støvsugerposen på din LUX støvsuger! Hvis du ønsker du fuld effektivitet af din LUX støvsuger/støvsugerpose samt et hygiejnisk hjem, er Uniprint.dk prisbillige kvalitets støvsugerposer, den optimale løsning for dig.

Støvsugerposer til LUX I HØJ NORDISK KVALITET

De billige højkvalitets støvsugerposer til LUX er kompatible. De billige støvsugerposer af højeste kvalitet er udvalgt, da de er meget ligesom originalen. De billige støvsugerposerne er af høj nordisk kvalitet, af Nordic Quality og produceres i Sverige. Værdsætter du det hygiejniske hjem samt et langt liv for din LUX støvsuger, brug de billige støvsugerposer til LUX støvsuger fra Uniprint.dk. Køb de billigste kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk til din LUX støvsuger hos Uniprint.dk. Det er billigt, nemt og bekvemt.

Støvsugerposer til LUX lagerføres i disse modeller:

D 748, D 750, D 768, D 770, D 775, D 780, D 790, D 795, D 820, DP9000, UZ 930

Kvalitetsprodukter der passer til LUX støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket samt Fresia

Universal Motorfilter anvendes til LUX støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din LUX støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere LUX støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til LUX støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på LUX støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge LUX støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til LUX støvsuger

Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm fra din LUX støvsuger. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose. Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger disse op med din LUX støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia. 

Du får mere støvsugerpose til LUX for pengene ved Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk er målet, at flere forbrugere har muligheden for at købe billige produkter af en meget høj kvalitet. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de er af høj kvalitet til meget lave priser. HAR DU SPØRGSMÅL TIL STØVSUGERPOSER TIL LUX ELLER ANDRE PRODUKTER ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE UNIPRINT.DK -KLIK HER-

Tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev og blev løbende opdateret med nyheder og gode tilbud -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33