Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

Xiaomi Robotstøvsuger Mi Mop 2 Pro Black er her for at revolutionere rengøringsprocessen. Med en kraftig sugekraft på 3000 Pa vil denne robotstøvsuger ubarmhjertigt fjerne støv og smuds fra dine gulve. Og ikke nok med det, så har den også et professionelt moppesystem som vil sørge for et perfekt rengjort og glansfuldt gulv. Investér i denne robotstøvsuger og opnå et professionelt niveau af renlighed.

Xiaomi Robotstøvsuger Mi Mop 2 Pro Black
Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
4
Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro, Sort, Rund, 5200 mAh, 14,4 V, 35,6 W, 35,3 cm
4.5
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Støvsuger Robotstyret Sort
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Xiaomi
EAN: 6934177747236
Varenummer (SKU): 5372801296676143 Kategori:

Er du på udkig efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 er fra brandet Xiaomi, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter på side, så husk holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

Brand

Xiaomi

EAN

6934177747236