Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Blæk & Toner?

Shop billig printerpatroner & toner hos Uniprint.dk

Billige printerpatroner og printer toner finder du hos Uniprint.dk Uniprint.dk har specialiseret sig i at sælge kvalitets printerpatroner / printerblæk og printer toner til din printer, til yderst favorable priser. Hos Uniprint.dk kan du både shoppe originalt og kompatibelt billigt blæk og toner til din printer. Du finder billige blækpatroner og toner til din laserprinter til b.la. Canon, Brother, HP, Samsung, Lexmark og Epson hos Uniprint.dk

Hvad er forskellen på kompatible og originale printerpatroner?

Originale printerpatroner

Den store forskel på de kompatible og de originale printerpatroner ligger i prisen. For at forstå den store forskel skal man have et indblik i de store producenters forretningsstrategi. De store producenter sælger deres printere med en forholdsvis lav avance på deres printere. Den manglende fortjeneste skal de tjene ind igen på andre måder. Og den letteste måde, hvorpå dette kan gøres, er ved at tage en forholdsvis høj pris for deres originale printerpatroner.

Kompatible printerpatroner

Kompatible printerpatroner kan du købe hos Uniprint.dk. Nutidens kompatible printerpatroner fra Uniprint.dk er kvalitetsmæssigt at sammenligne med de originale printerpatroner. Eneste forskel er prisen! Vil du spare penge på dine print udskifter, så shop kompatibelt printerblæk og tonere hos Uniprint.dk og spar mange penge!

Vil du spare penge på at udskrive fra din printer?

Hvis du køber kompatible printerpatroner i stedet for originale, kan du mange penge. Du kan ofte spare op til 80% – og det er da en besparelse som er til at forstå! Er det vigtigt for dig at bruge originale printerpatroner og toner kan du også shoppe det hos Uniprint.dk. Kan du ikke finde de printerpatroner eller toner du leder efter på Uniprint.dk? Så kontakt venligst Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller mail: [email protected], vi kan skaffe langt de fleste printerpatroner og tonere hjem til dig! 

Er du stadig i tvivl om, hvilket produkt som er bedst at vælge, så læs gerne videre med her:

Køb blæk og toner af høj kvalitet til alverdens printere

Hos Uniprint.dk kan du finde et hav af forskellige printerpatroner, der passer til forskellige typer printere, herunder fx alm printer, trådløs printer, farveprinter, laserprinter mm. Uanset om det er HP blækpatroner, Canon printerblæk, Brother farvepatroner eller andet blæk og toner mærke har Uniprint.dk lige netop den printerpatroner og eller toner du står og mangler til din printer. Shop derfor trygt din nye printerpatron hos Uniprint.dk

Shop nemt blæk og toner hos Uniprint.dk

Vi har forsøgt at bygge vores hjemmeside så overskueligt som muligt op, så du hurtigt kan finde de printerpatroner, som du er på jagt efter. Den side, som du befinder dig på nu, giver dig mulighed for at trykke dig ind på nye sider, hvor printerpatroner til forskellige printere er samlet. Du kan blandt andet klikke dig videre og få vist printerpatroner til printere af mærkerne Canon, HP, Brother, Lexmark og Samsung.

Hvordan finder jeg mine printerpatroner og toner hos Uniprint.dk?

Hvis du ved præcis, hvilke printerpatroner du er på udkig efter, kan du hurtigt finde disse ved at benytte søgefunktionen. Denne finder du til højre i menuen.

Alt du skal bruge for at komme i gang med dit printerpatron køb, er at notere nummeret på din printermodel. Samtidig skal du overveje præcis, hvad du skal bruge dine printerpatroner til – skal du for eksempel printe fotos eller lignede skal du vælge nogle printerpatroner beregnet til dette, som har den rette tykkelse og shine.

Brug det rigtige printerpapir 

Ligeledes skal du også være sikker på at bruge det rette papir til formålet. Du kan se vores udvalg af papirtyper HER. Det almindelige 80 g kopipapir er til printning af helt almindelige dokumenter, hvorimod du skal i noget lidt tykkere, hvis det er til for eksempelvis brochurer, plakater, fotos eller lignende.

Hvordan er kvaliteten på kompatible printerpatroner fra Uniprint.dk?

De typiske rygter, vi hører, når folk snakker om kompatible printerpatroner, er, at de originale producenters produkter er mere pålidelige. Men også at de kompatible printerpatroner forringer dine printerydelser, og at du ender med stribede, plettede og dårligere udskrifter. Dette er dog på ingen måde i nærheden af at være sandt. Slet ikke med Uniprint.dk kompatible printerpatroner. Flere test viser tydeligt, at der uden problemer kan købe kompatible printerpatroner til din printer.

XL printerpatroner hos Uniprint.dk

Som sagt afspejler prisen ikke den høje kvalitet, som de kompatible printerpatroner besidder. Derfor skal du ikke bekymre dig om tilsmudsning eller udskrifter i dårligere kvalitet. Det behøver du ikke, fordi udskrifter med kompatible blækpatroner holder lige så længe – hvis ikke længere – end de originale. Det gør de primært, fordi de kompatible blækpatroner fra uniprint.dk oftest indeholder mere blæk, herunder XL patroner. Uniprint.dk XL blækpatroner er fyldt helt op, hvilket de store producenters sjældent er. Dette hænger igen sammen med det faktum, at de originale producenter skal tjene den manglende avance på printerne ind igen. Ved at fylde printerpatronerne mindre op, sørger de for, at du igen bliver nødt til at købe deres produkter.

Hvem kan bruge vores kompatible blækpatroner?

Vores kompatible og billige blækpatroner er kompatible med de fleste printermodeller. Dette betyder, at du kan få gavn af vores billige priser og høje printkvaliteter, uanset hvilken printer du ejer.

Du skal dog naturligvis finde blækpatroner, der er kompatible med din printer, men dette er er nemt på Uniprint.dk. Uniprint.dk har nemlig bygget hjemmesiden overskueligt op, så du lynhurtigt kan finde din printer og få præsenteret blækpatroner, der er kompatible med denne. Heldigvis har vi i stort udvalg af blæk og toner, som passer til Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark og Samsung printere.

Tips til at spare penge, når du printer

 • Køb kompatible printerpatroner

Investér i kompatible printerpatroner i stedet for printerblæk direkte fra producenten Kvalitets kompatible printerpatroner fra Uniprint.dk er kvalitetsmæssigt lig med de originale.

 • Lav ordentlig research før du køber din en ny printer

Mange dyre printere har faktisk en lavere pris pr udskrift pr side end billige printere. På den måde kan det faktisk godt betale sig at investere i en dyr printer, så du sparer penge i det lange løb.

 • Din printer lyver for dig!

Lad være med at udskifte dine printerpatroner, så snart din printer siger “Lavt blækniveau”. Din printer kan sagtens køre videre lidt endnu. Så hvis du vil spare yderligere penge, så skifter du først toner i din printer, når du kan se på papiret, at den mangler blæk.

 • Køb den rette mængde printerblæk eller printertoner

Vi ved godt, at du gerne vil være sikker på altid at have printerpatroner på lager, så dit arbejde aldrig går i stå. Til gengæld kan printerblæk faktisk godt blive for gammelt – og så sidder du jo i klemmen. Du kan selvfølgelig også ofte spare penge på at købe mange printerpatroner af gangen, men alt med måde.

 • Print på begge sider

Det siger næsten sig selv – medmindre du printer noget som absolut ikke må have tekst på bagsiden, er det en rigtig smart måde at spare lidt håndører, når du printer. Så sparer du på printerpapiret og miljøet. Bare husk at slå funktionen fra og til på din computer eller printer.

 • Tjek dine dokumenter før du printer!

Der er mange penge at spare, hvis du stopper med at fejl-printe. Tjek dine dokumenter, fotos, brochurer eller andet, før du du trykker print. Mange dokumenter vil nemlig også flytte sig, når de kommer ind i “vis udskrift”. Ligeledes er dokumenter, du printer online ofte ledsaget af meget tekst eller billeder, som absolut ikke var det du havde lyst til at printe. Sørg for at slette alt overskydende inde i “vis udskrift”.

 • Hold øje med dine printerindstillinger

Som alt andet i din computer, så står dine indstillinger som standard indtil du ændrer dem. Så husk at ændre det, hvis du vil printe i farve, dobbeltsidet eller andet.

 • Brug en mindre skrifttype, når du skriver

Tykke og kraftige skrifttyper koster bare mere i printerblæk.

 • Lad din printer stå tændt

Det kan godt være du bruger lidt ekstra i strøm, men du sparer penge i det lange løb, da printerblæk udtørrer ved at du slukker for printeren. Printerhovedet vil holde længere, da du undgår udtørring ved at lade printeren bruge standby strøm. Ved at lade den stå tændt, slipper du for udtørring af printerblæk og dit printerblæk holder derfor længere.

Høj kvalitet og lave priser på billige printerpatroner

Vi stræber efter at levere printerpatroner af ekstremt høj kvalitet til lave priser. Uniprint.dk synes nemlig, at originale printerpatroner er for dyre, og vi mener derfor, at det er vigtigt med et billigt, godt alternativ, herunder billige printerpatroner.

Som nævnt kan vores kompatible blækpatroner sagtens konkurrere med de originale producenters printerpatroner. På visse parametre er vores kompatible printerpatroner endda de originale printerpatroner overlegne.

 Vi har kompatible printerpatroner til alverdens printertyper, og vi har ofte tilbud på mange af vores i forvejen billige printerpatroner. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt besøger Uniprint.dk og holder øje med, hvornår der er tilbud på de printerpatroner, der passer til din printer, så du kan få printerpatroner og toner endnu billigere, end de i forvejen er.

Mange gode grunde til at handle printerpatroner hos Uniprint.dk

Hovedargumentet for at handle printerpatroner hos Uniprint.dk er nævnt et par gange, men har du hoppet over de forrige afsnit, nævner vi gerne dette argument endnu en gang. Hvis du handler blækpatroner hos Uniprint.dk, får du blækpatroner af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser!

Shop din nye kvalitets printer hos Uniprint.dk

Mangler du en ny billig kvalitets printer har Uniprint.dk lige netop den kvalitetsprinter du står og mangler. Uniprint.dk har altid et godt printertilbud! Find din nye printer blandt Uniprint.dk IT produkter.

KLIK HER OG SE UDVALGET AF PRINTERE FRA UNIPRINT.DK HER

Der er kun fordele ved at handle ved Uniprint.dk:

 • Billige printerpatroner og toner
 • Hurtig levering
 • Gratis levering, hvis man handler for over 500 kr.
 • 30 dages fuld returret
 • Uniprint.dk er en dansk netbutik, beliggende i Danmark, med dansk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 alle hverdage kl. 10-16 eller pr mail: [email protected]
 • Uniprint.dk er E-mærket, det er din sikkerhed for en sikker handel!

Kontakt uniprint.dk ved spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkters kvalitet, eller spørgsmål til forskellen på de kompatible og originale printerpatroner til din printer, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Som nævnt har vi landets bedste priser, og vores kundeservice er helt i top.

Kontakt Uniprint.dk kundeservice:

Tlf. 72 18 33 33 eller pr mail: [email protected]

Uniprint.dk har et af landets bedste & største udvalg af printerpatroner, hvorfor vi har printerpatroner, der er kompatible med din printermodel.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet