Vil du vide mere omkring Refurb?

REFURB ved Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk har vi løbende et udvalg af kvalitets computere til en særdeles fordelagtig pris. Du kan både finde nye computere og REFURB computere. Som oftest har Uniprint.dk et lager af både stationære og bærbare computere. Der forhandles ofte computere fra disse pc-producenter: Lenovo, HP, Acer & Dell. Bemærk venligst at alle de computere der forhandles er af høj kvalitet og er særligt udvalgte ud fra computerens egenskaber og specifikationer.

Hvad er REFURB?

Hvad er en REFURB computer? En REFURB computer er en genbrugt computer. Genbrugt IT er en fællesbetegnelse for brugt IT, der bliver renoveret og opgraderet med det nyeste software. REFURB Konceptet er simpelt, gennemskueligt og fordelene er mange. Helt enkelt, så får du en kvalitets bærbar eller stationær computer fra de mest anerkendte producenter, til en meget lavere pris, end hvad du ellers skulle bruge på at købe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% + på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. Som oftest får du en professionel computer til et meget lavt beløb. At du så ovenikøbet er med til, at reducere det miljømæssige fodaftryk er en yderligere gevinst, som både gavner miljøet og din samvittighed!

Få informationer om REFURB

Mangler du en kvalitets computer til en billig pris, er du meget velkommen til at kontakte Uniprint.dk kundeservice og få en snak om hvilken computer der passer til netop dit behov. Efter grundig vejledning finder vi sammen den mest egnet computer til dig, til en fordelagtig pris.

Hvor meget kan man spare på REFURB?

Der er mange fordele ved konceptet REFURB. En af fordelene er besparelsen, du opnår. Du får nemlig en brugt bærbar eller stationær computer af anerkendte producenter til en meget lavere pris. Du kan spare +50% på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. Du får altså en professionel computer i høj kvalitet til en særlig god pris, når du køber REFURB.

Hvad er fordelen?

En REFURB computer er en genbrugt computer, der er produceret af anerkendte producenter, hvilket har mange fordele med sig. Med en REFURB computer sparer du +50% på en kvalitetscomputer, der kun har været i drift i 2-3 år. Når du vælger at gøre brug af REFURB-konceptet og dermed købe en brugt computer, reducerer du samtidig det miljømæssige fodaftryk. Det gavner vores klima – og din samvittighed. 

Du er altid velkommen til at kontakte Uniprint.dk Kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller mail: [email protected]