Tilbud

Ariete Evolution 2.0 – Robotstøvsuger

Ariete Evolution 2.0 – Robotstøvsuger er den første i sin klasse med et LED-display, som giver dig mulighed for at styre din robotstøvsuger fra hvor som helst. Den er udstyret med de mest avancerede antikollisions- og antiforhindringssensorer, så den helt automatisk kan rense dine gulve og tæpper, mens den vender tilbage til sin base for genopladning. Du vil opleve en effektiv rengøring og praktisk drift med Ariete Evolution 2.0 – Robotstøvsuger.

Ariete Evolution 2.0 - Robotstøvsuger
Ariete Robot vacuum cleaner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ariete
EAN: 8003705113169
Varenummer (SKU): 5348500531479828 Kategori:

Er du på udkig efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Ariete Robot vacuum cleaner, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Ariete Robot vacuum cleaner er fra brandet Ariete, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Ariete Robot vacuum cleaner måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi finder produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter på side, så husk holde øje med sortimentet fra tid til anden.

Yderligere information

Brand

Ariete

EAN

8003705113169