Tilbud

Landxcape robotplæneklipper

Introducing Landxcape robotplæneklipper – den ultimative løsning til en velplejet have! Med LANDXCAPE LX797 ROBOTPLÆNEKLIPPER får du et 3-blad / mulch-system og patenteret teknologi, der sikrer præcis klipning af selv de smalleste passager. Ingen programmering kræves – start klipningen med det samme og nyd en veltrimmet have. Med automatisk retur til lade stationen og uafhængig opladning er denne robotplæneklipper både effektiv og praktisk. Gør din havearbejde til en leg med Landxcape robotplæneklipper!

Landxcape robotplæneklipper
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 6924328390305
Varenummer (SKU): 5546801461479902 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robotplæneklippere´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Landxcape robotplæneklipper, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

  Landxcape robotplæneklipper er fra brandet brand, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

  Husk også at se vores andre spændende kategorier

  Er Landxcape robotplæneklipper måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

  Vi får konstant nye IT produkter på side, så husk holde øje med sortimentet løbende.

  Yderligere information

  EAN

  6924328390305