Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper

Og mange andre funktioner giver dig den bedste præstation. Med Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper kan du opnå resultater med op til 700m², uden at skulle ofre sikkerhed, slidstyrke og pålidelighed. Nyt design og innovative funktioner gør denne robotplæneklipper til den perfekte løsning til ethvert havearbejde.

DKK kr. 9.495,00
Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AmbrogioEAN: 8033866939100 Varenummer (SKU): 5348500040855306 Kategori:

Er du på jagt efter noget nyt til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper er fra mærket Ambrogio, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Ambrogio Twenty Deluxe Robotplæneklipper måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotplæneklippere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får konstant nye IT produkter ind, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

Brand

Ambrogio

EAN

8033866939100