Viser alle 69 resultater

Vil du vide mere omkring Gamer PC?

Hvilken Gamer Computer skal du vælge?

I vores sortiment finder du bl.a. de anerkendte Nordic Gaming Asgard Yggdrasil og Asgard Loke serier, som garanterer dig høj performance. En Gamer PC, som skal kunne klare de nyeste grafiske detaljer og et stærkt flow, har behov for både en en grundig og solid opbygning. 

Yggdrasil-serien er Gamer Computere fra Nordic Gaming, som er opbygget med stærke processorer fra AMD Ryzen. Herudover får du er kvalitets GTX-grafikkort, som sikrer dig de skarpeste detaljer til din gaming oplevelse. Vores Gamer PC udvalg gælder også Loke-serien, hvor processoren leveres af Intel. 

Intel-serien giver dig fri mulighed for at vælge mellem den kraftige i5-serie, som kommer med det populære GeForce RTX grafikkort. Du kan også gå en – eller to – klasser op, til i7 eller i9-serien, som sikrer dig en Gamer PC, der kan klare det hele. 

Vores udvalg giver dig mulighed for at vælge Gaming Computere i alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at de er skabt til Gaming. 

Gamer Bærbar – virker det?

Mange er i tvivl om, hvorvidt man skal investere i en en Stationær Gamer PC eller en Gamer Bærbar. I sidste ende kommer der an på dit personlige behov. Den teknologiske udvikling har medført, at du kan få kraftige Gaming Bærbare, som kan klare stort set alle spil. Det er naturligvis vigtigt, at bærbaren har en stærk opbygning i alt fra bundkort til processor og harddisk, samt at grafikkortet er gearet til de spil, som du vil spille.

En Gamer Bærbar giver dig mobilitet, så du let kan pakke din Gamerstation sammen, og omrokere.