Viser alle 28 resultater

Vil du vide mere omkring Whiteboards?

Whiteboards til alle – i højeste kvalitet

Whiteboards til alle finder du hos Uniprint.dk. Whiteboards finder du i alle tænkelige størrelser og kvaliteter hos Uniprint.dk. Uanset om du mangler et whiteboard til hjemmet eller firmaet har Uniprint.dk den kvalitet og størrelse du lige står og mangler -også endda til en af markedets laveste priser på whiteboard.

Whiteboards Bi-Office Classic fra Uniprint.dk

Whiteboards Bi-Office Classic fra Uniprint.dk er et kvalitetswhiteboard, som er meget populært. Whiteboards fra Bi-Office sælges billigt hos Uniprint.dk. Med et whiteboard fra Bi-Office Classic vil du opleve at få et fornuftigt kvalitetswhiteboard, til en lav pris. Selv om whiteboards Bi-Office Classic fra Uniprint.dk er billige, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Whiteboards fra Bi-Office Classic Lakeret findes i disse størrelser hos Uniprint.dk:

Whiteboard Bi-Office Classic Lakeret 45 X 60 cm, Whiteboard Bi-Office Classic Lakeret 90 X 60 cm, Whiteboard Bi-Office Classic Lakeret 90 X 120 cm, Whiteboard Bi-Office Classic Lakeret 100 X 150 cm og Whiteboard Bi-Office Classic Lakeret 120 X 180 cm. Whiteboard Bi-Office er et whiteboard I økonomi udgave med en lakeret ståloverflade. På whiteborads Bi-Office er der en stærk aluminiumsramme omkring whiteboardet.

Whiteboards Bi-Office Classic Lakeret er et robust kvalitetswhiteboard, som du kan få til billige penge ved Uniprint.dk Whiteboards Bi-Office Classic lakeret egner sig perfekt både til private hjem, men også til firmaet, på kontoret eller alle andre steder et whiteboard er uundværligt.

Whiteboard tavle Office DEPOT fra Uniprint.dk

Whiteboardstable Office DEPOT er whiteboardstavler fra Uniprint.dk i absolut top kvalitet. Office DEPOT whiteboardtavle er ekstrem ridsefast og har en yderst rengøringsvenlig overflade. Whiteboards Office DEPOT har desuden en magnetisk overflade, der er meget nem at skrive på. Der medfølger desuden en komplet monteringsbeslag samt hylde til whiteboard marker.

Whiteboardtavle Office DEPOT lagerføres i disse størrelser hos Uniprint.dk: Whiteboardtavle Office DEPOT 450x600mm 2656926, Whiteboardtavle Office DEPOT 600x900mm 2656947, Whiteboardtavle Office DEPOT 900x1200mm 2656988, Whiteboardtavle Office DEPOT 1000x1500mm 2657193 og Whiteboardtavle Office DEPOT 1200x1800mm 2657209.

Whiteboard tavler Office DEPOT er et whiteboard i god, solid og høj kvalitet. Du kan anvende whiteboard tavler Office DEPOT til både hjemmet, firmaet, foreningen, børnehaven, arbejdspladsen mm. Måske dit barn mangler et whiteboard på børneværelset, eller du mangler et whiteboard i køkkenet til indkøbslisten eller madplanen? Uanset til hvilket formål du står og mangler et whiteboard, har Uniprint.dk lige netop det whiteboard du står og mangler.

Flipoverstativer -billig og praktisk ved Uniprint.dk

Flipoverstativer finder du hos Uniprint.dk. Uniprint.dk lagerfører flere høj kvalitets flipoverstativer. Flipoverstativer er både enormt praktiske i forskellige sammenhænge, dvs undervisningssammenhænge, til møde oplæg, til noter i kontormiljøet mm. Hos Uniprint.dk finder du flipoverstativer i flere kvaliteter, som alle sælges til billigst mulige pris.

Flipoverstativ Bi-Office Easy Med Teleskopben 65 x 100 cm fra Uniprint.dk.

Flipoverstativet Bi-office Easy flipover er en gulvflipover økonomimodel. Der passer følgende flipoverblok: 65×100 cm. Flipoverstativet har desuden en justerbar hulafstand på blokholderen. Flipover tavlen kan med fordel også bruges som whiteboard tavle eller almindelig magnettavle. Flipoverstativet har Penne holder og har et tavleformat på 100 cm x70 cm. Flipoverstativet er højdejusterbart op til 195 cm. KLIK HER og se produkter du kan anvende til Flipoverstativer.

Flipover niceday Standard papirformat 65×100 cm 5341302

Flipover niceday Standard papirformat 65x100cm, varenummer 5341302. Flipover niceday standart er en kvalitets flipover fremstillet til dagligt brug. Flipover niceday standart er hvid metaltavle i en grå metalramme. Blokken af papir fastgøres med en metalskinne. KLIK HER og se produkter der passer til Flipover niceday standart i størrelsen: 65×100 cm.

Bi-Office Flipoverstativ Design Tripod med Teleskopben

Bi-Office Flipoverstativ Design Tripod med Teleskopben er et lækkert flipoverstativ. Flipoverstativet udmærker sig ved at det også kan bruges som whiteboardtavle eller magnet tavle. Du kan anvende flipoverblok i målene 100×65 cm. Bi-Office Flipoverstativet Design har endvidere justerbar hulafstand på blokholderen og integreret penne holder/arme til papirophæng til venstre og højre side. Tavleformatet er 100×70 cm og er justerbar op til 195 cm. KLIK HER og se papir der passer til flipoverstativet.

Bi-Office Flipoverstativ Flipchart Mobilt og Justerbart

Bi-Office Flipoverstativ Flipchart Mobilt og Justerbart er et multifunktionelt flipoverstativ. Fordelen ved dette flipoverstativ er at det meget let omdannes til et bord og der opstår derved flere anvendelsesmuligheder. Flipoverstativet Flipchart Mobilt og Justerbart her 5 lås bare hjul og 2 ekstra papirholdere, der kan trækkes ud, så der kan være 3 ark papir ved siden af hinanden. Tavleformat på Bi-Office Flipoverstativ Flipchart Mobilt og Justerbart: 100 x 70 cm. KLIK HER og se alt Uniprint.dk whiteboard tilbehør.

Post-it-flipover bordmodel 563 508x584mm 20ark/stk

Post-it-flipover bordmodel 563 i str. 508×584 cm med 20 stk papir. Post-it-flipover bordmodel er et flipover bordmodel, med den velkendte Post-it klæbestof på bagsiden. Post-it-flipover bordmodel er det optimale værktøj til møder mm. Anvendelse af Post-it-flipover bordmodel: skriv budskabet på papiret, riv siden af blokken og placerer den på væggen. Det smarte ved dette post-it-flipover bordmodel er at den gør tegnestifter og tape unødvendig. Papiret er af en kvalitet, der gør at tusch og spritmarkere ikke trænger gennem papiret. Post-it-flipover bordmodel er desuden praktisk at transportere fra mødested til mødested. KLIK HER og se Uniprint.dk whiteboard tilbehør.

Whiteboard og andre gode tilbud fra Uniprint.dk

Vidste du at Uniprint.dk altid har billigt blæk & toner på lager? KLIK HER og find ud af hvor billigt du kan købe blæk og toner til din printer

Vidste du at du kan shoppe allergi venlige støvsugerposer hos Uniprint.dk til LAVPRIS? KLIK HER og find din støvsugermodel

Vidste du, du trygt kan shoppe hos Uniprint.dk? Uniprint.dk er en E-mærket shop. Det er din garanti for en sikker handel på nettet

Vil du modtage flere spændende tilbud, nyheder og billige tilbud fra Uniprint.dk? KLIK HER og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Hos Uniprint.dk finder du altid kvalitet til LAV PRIS

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.