Viser 1–80 af 86 resultater

Vil du vide mere omkring Refurb PC?

Hvorfor vælge REFURB PC hos Uniprint.dk?

Du kan spare rigtige mange penge, når du vælger at købe en brugt stationær computer. Uniprint.dk har mulighed for at finde netop den stationær refurb computer der passer lige til dit behov. Uniprint.dk lagerfører billige stationære computere til ethvert behov, uanset om det er en stationær refurb pc til kontorarbejde, studiebrug o. Lign.

Hvad gør du hvis du har brug for vejledning i køb af din REFURB stationære computer?

Det er enkelt. Du kontakter Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller pr mail: [email protected]. Vores eksperter sidder klar ved telefonen til at rådgive dig om hvilken refurb stationær computer der passer bedst til dit behov. ¨

Vil min REFURB PC virke som en ny PC?

Det korte svar er JA! De stationære refurb computere er testet igennem inden den bliver sat til salg, så den er køreklar når du moder den. Fordelen vil at købe en brugt stationær computer er, at du som oftest får en relativ ny maskine i PROFESSIONEL kvalitet, som i tilsvarende ny, vil koste dig mange tusinde kroner mere! Professionelle stationære computere har den fordel de har en høj sikkerhed inden for driften og er bygget i høj kvalitet. Alle stationære refurb computere er testet igennem og blevet renset. Desuden vil alle profesionnelle stationære refurb maskiner blive leveret med den nyeste af windows 10.

Står du og mangler øvrigt IT udstyr?

Tjek Uniprint.dk IT udstyr ud HER. Uniprint.dk lagerfører en bred vifte af it produkter, herunder bla. anti-virus, mus og tastatur, computertasker, headset mm.

Uniprint.dk er endvidere leveringsdygtig i gaming udstyr til meget konkurrence dygtige priser. SE HER og tjek Uniprint.dk stor udvalg ud af gaming udstyr