Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage

Med Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage er du sikker på, at du får en professionel plæneklippning uden at skulle løfte en finger. Den kompakte robotplæneklipper ejer en kraftig motor, der sikrer at plænen bliver klippet præcist og jævnt. Denne robotplæneklipper har desuden et trådløst Wi-Fi netværk, som gør det lettere for dig at styre og overvåge plæneklipperen. Med den medfølgende garage har du mulighed for at oplade og opbevare robotplæneklipperen, så den er klar til brug, når du har brug for den. Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage er designet til at give dig en professionel plæneklippning uden besvær.

Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage
4.5
Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Worx
EAN: 200001733512
Varenummer (SKU): 5348500532518866 Kategori:

Er du på jagt efter noget nyt til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som et nyt gardin, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage er fra brandet Worx, og det falder i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi inkl. Garage måske ikke helt det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra mange danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

200001733512