Swim & Fun poolrobot – PoolRaptor

Poolroboten Swim & Fun PoolRaptor kan give dig en effektiv og nem rengøring af din pool. Med denne professionelle robotstøvsuger får du et avanceret computerstyret system, med mulighed for at styre den via smartphone appen. Poolrobotten filtrerer også poolvandet og fjerner svævepartikler, mens den rengører swimmingpoolens sider, bund og vandlinje helt automatisk. Du kan nemt vælge et af de tre automatiske rengøringsprogrammer og være sikker på, at robotten ikke kører op over poolkanten. Swim & Fun PoolRaptor er effektiv, energibesparende og kan rengøre helt op til 200 m3. Få den nemme rengøring af din pool og oplev den professionelle robotstøvsuger fra Swim & Fun.

Swim & Fun poolrobot - PoolRaptor
Raptor Pool Robot
4.5
Swim & Fun Raptor Pool Robot
4.5
Swim & Fun PoolRaptor m. App Poolrobot, Badebassin til børn
Swim & Fun Raptor Pool Robot
PoolRaptor Pool Robot med App
Swim & Fun PoolRaptor Pool Robot med mobil app - 1048
4.5
Swim & Fun PoolRaptor Pool Robot med mobil app - 1048
4.5
Swim & Fun Classic 400 filtersystem
Poolraptor robot til pool rengøring appstyret
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Swim & Fun
EAN: 5704841010482
Varenummer (SKU): 8029801535111201 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Raptor Pool Robot, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Raptor Pool Robot er fra brandet Swim & Fun, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Raptor Pool Robot måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye IT produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

5704841010482