Tilbud

RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger

RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger Mop med kraften af lyd Nu skrubber din moppe op til 3.000 gange i minuttet. Næret af en 300 ml elektronisk vandtank renser den dit gulv grundigt og effektivt.Klar til at rejse sig Den intelligente moppe løfter sig, når den opdager højhøjdede, som f.eks en trækvise, så den nemt kan komme over dem. Bekvem mopning Robotstøvsugeren RoboRock S7 Sort er udstyret med en støjsvag motor, så den er stille nok til at mopse dit hjem uden at forstyrre din daglige rutine. Med en sugekraft på 2000pa har den kraft nok til at fjerne støv, skidt og snavs fra alle overflader. Den er kompatibel med Alexa og kan styres med stemmekommandoer. RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger er den perfekte løsning til at holde dit gulv rent og smukt.

RoboRock S7 Sort - Robotstøvsuger
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Roborock
EAN: 6970995782592
Varenummer (SKU): 5348500531512499 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger er fra brandet Roborock, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er RoboRock S7 Sort – Robotstøvsuger måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk også at holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

6970995782592