Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 750 m²

Opdag det professionelle miljø og de bekvemmelige fordele ved græsklipningen med GARDENA smart SILENO life 750 m² robotplæneklipper. Takket være GARDENA smart-systemet er denne plæneklipper altid klar til brug og udstyret med LONA-teknologi for at sikre en fuldstændig tilslutning. Med den intelligente EasyApp Control har du fuld kontrol – du kan styre, programmere og overvåge robotplæneklipperen via din smartphone eller tablet hvor som helst og når som helst!

Gardena smart SILENO Life Robotplæneklipper Elektrisk 22 cm Skærebredde
Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 750 m²
4.5
Gardena smart SILENO Life - Set - robotplæneklipper - elektrisk - ledningfri
4.5
smart SILENO life Robot plæneklipper Batteri Sort, Blå, Grå
Gardena smart SILENO life, Robot plæneklipper, 750 m², 22 cm, 2 cm, 5 cm, Baghjulstrukket
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500062619
Varenummer (SKU): 5372801299220912 Kategori:

Er du på jagt efter noget nyt til hjemmet? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Gardena smart SILENO Life Robotplæneklipper Elektrisk 22 cm Skærebredde, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Gardena smart SILENO Life Robotplæneklipper Elektrisk 22 cm Skærebredde er fra brandet Gardena, og det falder i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Gardena smart SILENO Life Robotplæneklipper Elektrisk 22 cm Skærebredde måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotplæneklippere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk også at holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

4078500062619