Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi

Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi andxcape 600 wifi er en kraftig og professionel robotplæneklipper, som giver dig et perfekt klip resultat på enhver plæne. Med det fuldautomatiske plæneklippesystem har du ikke længere brug for at håndklippe din plæne, så du kan spare tid og penge. Den meget kompakte størrelse på robotplæneklipperen, gør at den nemt kan passe ind på ethvert plæneareal, uden at optage for meget plads. Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper er udstyret med Wi-Fi og kan derfor kontrolleres via en smarttelefon og app.

Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi
4.5
Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Worx
EAN: 6924328390312
Varenummer (SKU): 5348500012285388 Kategori:

Er du på udkig efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi er fra brandet Worx, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Worx Landxcape LX790I Robotplæneklipper Wi-Fi måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får hele tiden nye produkter på side, så husk også at holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

EAN

6924328390312