AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage

Med AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage får du professionel og støjsvag klipning af arealer på op til 550m². Med sensorteknologien er du beskyttet mod personskade og tyveri. Installeres og betjenes meget nemt med AL-KO inTo tone. Automatisk klipning gør det muligt at nyde en velplejet have på ingen tid! Bestil AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage i dag og give din have det klip, den fortjener!

AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage
4.5
AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AL-KO
EAN: 200001737718
Varenummer (SKU): 5348500532526357 Kategori:

Er du på jagt efter noget nyt til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige præcis AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage er fra mærket AL-KO, og det falder i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er AL-KO Robolinho 550 W Robotplæneklipper inkl. Garage måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra mange danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye IT produkter på side, så husk også at holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

200001737718