Vil du vide mere omkring Hp OFFICEJET?

Billige blækpatroner

Hovedårsagen til, at vi kan sælge blækpatroner så billigt som vi gør er, at blækpatronerne er fremstillet helt uafhængigt af producenterne af printerne. På denne måde sikrer vi hos uniprint.dk, at udgifterne på disse kompatible blækpatroner er små. Du kan således ikke finde Hewlett-Packards logo og navn på vores æsker til printerpatronerne. Til gengæld er blækket nøjagtig den samme, som du finder i de dyre og originale patroner.

Samme høje kvalitet

Med en kompatibel blækpatron får du den samme kvalitet og naturligvis også holdbarhed, som du får i de originale. For det meste vil du også opleve, at holdbarheden er længere i de kompatible. Denne holdbarhed skyldes, at producenterne af de originale blækpatroner putter mindre blæk i. Dette gør de, da avancen er nødt til at være højere, fordi den forholdsvis lave avance på printerne skal tjenes ind igen. Dette problem oplever du ikke med de kompatible, da der ikke er nogen avance som skal tjenes ind ad andre veje.

Forskellen er ikke-eksisterende

Holder du et originalt produkt op imod et uoriginalt produkt, er den eneste forskel navnet. En billigere og kompatibel patron er således ikke et discountprodukt. Derimod garanterer vi her hos uniprint.dk, at kvaliteten er lige så høj. Om ikke højere. Med blæk til din HP Officejet fra uniprint.dk, får du lige så høj udskriftskvalitet, som de blækpatroner du betaler i dyre domme for.

Blækpatroner til alle behov

Vores blækpatroner er kompatible med de fleste printermodeller. Dette betyder, at alle kan få gavn af uniprint.dk’s billige priser og ekstremt høje printkvaliteter. Er du privatperson med mindre behov for at printe, eller en virksomhed med store printbehov, så har vi de rette produkter til dig.