• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - WAVES

Støvsugerposer til WAVES- også egnet til allergikere & billige

Støvsugerposer til WAVES støvsuger fra Uniprint.dk har flere fordele, de er egnet til allergikere, de er af en høj nordisk kvalitet men samtidig meget pris billige. Shop trygt dine støvsugerposer til WAVES støvsuger ved Uniprint.dk, vi er E-mærket. Du vil modtage dine WAVES støvsugerposer nemt og bekvemt, da Uniprint.dk har service i fokus.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din WAVES støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til WAVES støvsuger i højeste nordisk kvalitet

Støvsugerposer til WAVES er af høj nordisk kvalitet standart. Støvsugerposerne til WAVES er kompatible, men udvalgt da de er i yderst høj kvalitet og er meget ens med de originale. Disse høj kvalitets støvsugerposer til WAVES støvsuger bliver produceret i Sverige af fabrikanten Nordic Quality.

Støvsugerposerne til WAVES er yder velegnet til allergikere

Støvsugerposerne til WAVES er egnet til allergikere, da 98 % af alle skadelige mikro partikler bliver i støvsugerposen. Pollen fileteres fra og bliver i støvsugerposen på din WAVES støvsuger. Du opnår derfor et rent og hygiejnisk hjem, ved anvendelse af støvsugerposer fra Uniprint.dk, hvorfor støvsugerposer fra Uniprint.dk er en perfekt billig støvsugerpose til dig.

Støvsugerposer til WAVES lagerføres til disse modeller:

VC-100689, VC-101965

Støvsugerposer af mikrofiber holder længere

Støvsugerposer til WAVES støvsuger fra Uniprint.dk er fremstillet af det moderne materiale mikrofiber. Støvsugerposerne i mikrofiber fra også den fordel, der kan være mere i støvsugerposerne sammenlignet med gammeldags papir støvsugerposer. Du vil derfor opleve at din støvsugerpose i mikrofiber fra Uniprint.dk holder længere, samtidig med at de er billige, vil du på sigt opleve en besparelse på købet af støvsugerposer ved Uniprint.dk

Rent hjem med støvsugerposer fra Uniprint.dk

Ønsker du fuld effektivitet af din WAVES støvsuger og støverposer hertil, samt en ren og hygiejnisk bolig, er Uniprint.dk pris billige kvalitets støvsugerposer en effektiv og pris venligt alternativ for dig!

Billige kvalitetsprodukter, der er yderst egnet til din WAVES støvsuger: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter anvendes til din støvsuger

Universal Motor filter passes til i den rette størrelse. Vær opmærksom på, du ofte skal tilse dit motorfilter på din WAVES støvsuger. Et stoppet filter kan forringe sugeevnen på din WAVES støvsuger og derved kan ødelægge WAVES støvsugeren grundet overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til din WAVES støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Tilse ofte filteret på din WAVES støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat og derved destruerer støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til din WAVES støvsuger

Duftkugler er den nemmeste og behagliste metode, til fjernelse af uønskede lugte fra din WAVES støvsuger. Duftkuglerne er yderst velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm. Der anvendes omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Duftkuglerne på gulvet. Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket& Fresia.

Har du spørgsmål til støvsugerposer eller andre kvalitetsprodukter, så kontakt Uniprint.dk kundeservice på tlf.    72 18 33 33

Uniprint.dk har et sort sortiment af kontorartikler -KLIK HER- og se alt lige fra kvalitets kuglepenne, printer papir, brevordnere, viskelæder, stempler, tudser, farveblyanter mm.

Vidste du har Uniprint.dk har nogle af markeds bedste priser på kabler? Så mangler du nye kabler til tlf, tv, netværk mm -KLIK HER- og se Uniprint.dk store udvalg på billige høj kvalitets kabler.

Mangler du LED belysning i hjemmet eller på kontoret? -KLIK HER- Uniprint.dk har et bredt udvalg indenfor LED belysning til en billig pris.

Ønsker du at modtage hammergode tilbud og mange spændende tilbud fra Uniprint.dk? -KLIK HER- og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet, med kvalitetsprodukter til laveste pris!

 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33