• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - VORWERK

Støvsugerposer til VORWERK er billige & af høj nordisk standart

Støvsugerposer til VORKWERK er af højeste kvalitet til en yderst rimelig pris. Støvsugerposerne bliver fabrikeret i Sverige. Støvsugerposerne er udvalgt da de ligger sig tæt op af originalen. Ved købet af støvsugerposer til VORWERK støvsuger ved Uniprint.dk får du en kvalitets støvsugerposer til en af markeds laveste priser. Shop nemt og bekvemt dine støvsugerposer til VORWERK. Uniprint.dk er en E-mærket butik, så køb trygt dine VORWERK støvsugerposer hos Uniprint.dk  

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din VORWERK støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til VORWERK i meget høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til VORWERK støvsugere fra Uniprint.dk er en høj kvalitets støvsugerpose. Disse høj kvalitets støvsugerposer til VORWERK er af højeste nordisk standart, produceres i Sverige af fabrikanten Nordic Quality. Støvsugerposerne til VORWERK er kompatible, hvorfor de sælges til så lav en pris. Dog er der ikke gået på kompromis med kvaliteten! Hver pakke med støvsugerposer til VORWERK indeholder fem støvsugerposer. Vil du have den fulde effektivitet af din VORWERK støvsugerpose/støvsuger, er støvsugerne fra Uniprint.dk et perfekt alternativ til dig! Hos Uniprint.dk finder du kvalitetsprodukter til en af markeds laveste priser!

Billige støvsugerposer til VORWERK for pengene ved Uniprint.dk

Støvsugerposerne ved Uniprint.dk er billige, da de er kompatible. Støvsugerposerne til VORWERK er udvalgt, da de er meget ens med orginalerne. Du opnår derfor ved købet af VORWERKS støvsugerposer, at få en høj kvalitets støvsugerpose af højeste nordisk standart, en yderst billig og attraktiv pris. Brug VORWERK støvsugerposer fra Uniprint.dk og du opnår hygiejnisk rengøring samt et sundt hjem.

Støvsugerposer til VOLWERK støvsuger lagerføres til disse modeller:

TIGER, VK 250 - 251

Uniprint.dk har disse produkter, der passer til VORWERK støvsugere i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter til VORWERK støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du tilser dit motorfilter ind i mellem, på din VORWERK støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på VORWERK støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din VORWERK støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til VORWERK støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din VORWERK støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din VORWERK støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte fra din VORWERK støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til VORWERK støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med VORWERK støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til støvsugere til laveste pris

Ved Uniprint.dk kan du få kvalitetsprodukter en fair og lav pris. Støvsugerposerne til VORWERK støvsugere er af en meget høj kvalitet, til en af markeds laveste priser. Støvsugerposerne er af meget høj nordisk kvalitet standart.

Har du spørgsmål til VORWERK støvsugerposer, så kontakt Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33, vi sidder klar til at servicerer dig!

Vidste du at Uniprint.dk har et stort udvalg af produkter til husholdningen? KLIK HER  & se Uniprint.dk store udvalg af kaffemaskiner, køkkenmaskiner, kaffe, te, te kasser og en masse andre kvalitetsprodukter.

Husk Uniprint.dk har altid billigt blæk & toner til alle de kendte mærker. KLIK HER & se Uniprint.dk store udvalg af blæk og tonere.

Har du lyst til at få flere gode tilbud og spændende nyheder fra Uniprint.dk? Tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev -KLIK HER- og gå ikke glip af de gode tilbud fra Uniprint.dk

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet, hvor du får kvalitet til lav pris!

 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33