• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - VAX

Støvsugerposer til VAX billige & høj kvalitet

Støvsugerposer til VAX er både egnet til allergikere og yderst pris billige. Støvsugerposer til VAX fra Uniprint.dk er af højeste nordisk kvalitet. Køb dine allergivenlige støvsugerposer til VAX støvsuger hos Uniprint.dk, det er billigt, nemt og yderst bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din VAX støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til VAX støvsugere i høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til VAX er i højeste nordisk kvalitet fra producenten Nordic Quality og produceres i Sverige. Støvsugerposerne er kompatible, men udvalgt da de er meget ens med originalen. Støvsugerposerne til VAX indeholder 5 støvsugerposer. Du får derfor høj kvalitets støvsugerposer til din VAX støvsuger, til en af markeds laveste priser. De forbrugere, der ønsker højkvalitets støvsugerposer til VAX støvsuger, til en billig pris, er disse støvsugerposerne fra Uniprint.dk et rigtigt godt valg.

Støvsugerposer til VAX støvsuger lagerfører til disse støvsugermodeller:

101, 111, 121, 2000, 2100, 221, 222, 223, 2300, 2301, 4000, 4001, 5000, 5100

Mere støvsugerpose til VAX for pengene ved Uniprint.dk

Flere skal have råd til kvalitet, er filosofien bag Uniprint.dk. Derfor fører Uniprint.dk billige høj kvalitets støvsugerposer til de kendte støvsugermærker, herunder VAX støvsugere til en meget billig pris. Støvsugerposerne er udvalgte, da de er lig med originalerne, dog til en væsentlig billigere pris, da de er kompatible uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om Uniprint.dk slogan ”Service til forskel” -KLIK HER- og se hvordan Uniprint.dk gør en forskel. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Produkter der passer til VAX støvsuger, der også lagerføres ved Uniprint.dk: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter bruges til VAX støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din VAX støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere VAX støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til VAX støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på VAX støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge VAX støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til VAX støvsuger

Duftkugler til at mindske lugte fra VAX støvsugere. Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger disse op med din VAX støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Hvis du har brug for rådgivning/vejledning på støvsugerposer til VAX støvsugere eller andre kvalitetsprodukter, så kontakt Uniprint.dk Kundeservice -KLIK HER – vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Vidste du at Uniprint.dk har alt indenfor kontorartikler? -KLIK HER – og se Uniprint.dk store udvalg indenfor bl.a. skriveredskaber, linealer, brevordner mm.

Husk ved Uniprint.dk har vi ALTID billig blæk og toner -KLIK HER- og se Uniprint.dk udvalg indenfor blæk og toner til alle de kendte mærker.

Har du lyst til at modtage gode nyheder og spændende tilbud fra Uniprint.dk?   -KLIK HER- og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33