• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - UNITED

Støvsugerposer til UNITED billige & idel til allergikere

Støvsugerposer til UNITED er billige er yderst egnet til allergikere, men også øvrige forbrugere der værdsætter et sundt indeklima og et hygiejnisk hjem. Støvsugerposerne til UNITED er kompatible, men af den højeste nordiske standart. Ved Købet af støvsugerposer til UNITED får du en billig kvalitets støvsugerposer, der er meget egnet til allergikere. SHOP nemt, bekvemt og trygt dine støvsugerposer til UNITED ved Uniprint.dk

Husk gratis fragt ved køb over 500,-

Find din UNITED støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til UNITED egnet til allergikere

Støvsugerposer til UNITED støvsuger er af det moderne materiale mikrofiber. Støvsugerposerne til UNITED er derfor yderst anvend lige til allergikere, men forbrugere der ønsker ren luft og en hygiejnisk bolig, kan også få gavn og glæde af støvsugerposer til UNITED fra Uniprint.dk I støvsugerposerne fra Uniprint.dk til UNITED støvsuger, bliver 98% af alle skadelige mikropartikler og pollen i støvsugerposen. Køb dine allergivenlige støvsugerposer til UNITED ved Uniprint.dk allerede i dag, det er billigt også er det også nemt og bekvemt!

Støvsugerpose til UNITED af høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til UNITED støvsuger, er kompatible, hvorfor de er så billige. Selvom støvsugerposerne til UNITED er kompatible, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Støvsugerposerne til UNITED fremstilles af fabrikanten Nordic Quality af producenten Nordic Quality. Hver pakke med støvsugerposer til UNITED indeholder fem støvsugerposer. Støvsugerposerne til UNITED fremstilles af det nutidige materiale mikrofiber. Enkelte støvsugerposer fremstilles dog stadig i papir, indtil produktionen er helt omlagt til mikrofiber. Læs under den enkelte støvsugerpose, hvilket materiale de er fremstilles i. Støvsugerposer af mikrofiber anbefales til allergikere, men også den perfekte løsning til de forbrugere der ønsker et sundt og rent hjem.

Støvsugerposer til UNITED støvsugere har mange fordele:

Støvsugerposer til UNITED støvsugere af højeste kvalitet ved Uniprint.dk. En af fordelene ved støvsugerposer til UNITED er af de er meget egnet til allergikere. En anden fordel ved støvsugerposerne af mikrofiber fra Uniprint.dk er at der kan være mere i støvsugerposerne af mikrofiber, sammenlignet med gammeldags støvsugerposer af papir. Vil du have den fulde udnyttelse af din UNITED støvsuger og støvsugerposer, er de billige høj kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk det rette valg for dig.

Støvsugerposer til UNITED støvsuger lagerføres i disse modeller:

VC 1100, VC 1110, VC 1979, VC 4111, VC 4115, VC 4116

Uniprint.dk lagerfører andre billige kvalitetsprodukter, der passer til din UNITED støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilte til UNITED støvsugere

Universal Motor filter klippes til i den ønskede størrelse. Vær opmærksom på, du jævnligt tilser motorfilter på din UNITED støvsuger. Et filteret tilstoppet, kan sugeevnen forringes på din UNITED støvsuger, og ødelægge støvsugeren, pga. den bliver overbelastet. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til UNITED støvsuger

Universalt Filterkit passes/klippes til i rette størrelse. Tilse ofte filteret på din UNITED støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat samt ødelægge støvsugeren, da den kan komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold:  1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til UNITED støvsuger

Duftkugler er en NEM & BEHAGELIG metode, til at fjerne uønskede lugte fra din UNITED støvsuger. Duftkuglerne er velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, skidt, husdyr mm. Der bruges ca. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje /lavendel, Blomsterbuket& Fresia.

Kvalitetsprodukter til UNITED støvsuger

Hos Uniprint.dk ønsker vi at flere kan få råd til at købe kvalitetsprodukter til en billig og fair pris. Derfor lagerføres allergivenlige støvsugerposer til UNITED af høj nordisk kvalitet fra producenten Nordic Quality, til en af markeds billigste priser. Køb dine støvsugerposer eller andre kvalitetsprodukter til UNITED støvsuger hos Uniprint.dk, der er BILLIGT, NEMT & BEKVEMT. Vidste du at Uniprint.dk er en E-mærket butik? Du kan derfor trygt handle dine forbrugsvare hos Uniprint.dk.

Har du ubesvarede spørgsmål til støvsugerposer til United eller andre kvalitetsprodukter, så kontakt trygt Uniprint.dk kundeservice -KLIK HER- Vi sidder klar til at servicerer dig.

Mangler du billig kvalitets LED belysning, så tjek Uniprint.dk store udvalg ud -KLIK HER-

Vidste du at Uniprint.dk lagerfører billig høj kvalitets blæk & toner til alle de populære print og toner mærker? -KLIK HER- og se hvor billigt du kan få blæk og toner til din printer

Vil du løbende have nyheder og gode tilbud fra Uniprint.dk? -KLIK HER- og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33