• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - TRISTAR

Støvsugerposer til TRISTAR billige & yderst velegnet til allergikere

Støvsugerposer til TRISTAR er meget velegnet til allergikere, men samtidig yderst billige. Støvsugerposer til TRISTAR fra Uniprint.dk er det perfekte alternativ til allergikere, men også til de forbrugere, der ønsker et rent og hygiejnisk hjem. Shop trygt dine støvsugerposer til TRISTAR hos Uniprint.dk, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din TRISTAR støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til TRISTAR støvsuger egnet til allergikere

Støvsugerposer til TRISTAR er yderst velegnet til allergikere og andre forbrugere, der værner om et sunde klima indendørs. Støvsugerposerne til TRISTAR er kompatible. Kvaliteten af støvsugerposerne til TRISTAR er der ikke gået på kompromis med. Støvsugerposer til TRISTAR fra Uniprint.dk er af højeste nordisk standart, så her får du virkelig høj kvalitetsprodukt til en af markeds laveste priser. Du vil dermed opleve du får høj kvalitets støvsugerposer til din TRISTAR støvsuger, til en meget lav og billig pris. Hos Uniprint.dk finder du kvalitetsprodukter til laveste pris.

Støvsugerposer til TRISTAR af høj nordisk kvalitet

Støvsugerposer til TRISTAR er kompatible er produceres i Sverige af Nordic Quality. Støvsugerposerne til TRISTAR fra Uniprint.dk produceres hovedsagelig i det moderne materiale mikrofiber. Enkelte støvsugerposer til TRISTAR fremstilles dog stadig i papir, indtil produktionen er helt om langt til mikrofiber. Læs under hver enkelt produkt, hvilket materiale støvsugerposerne til TRISTAR er fremstillet i. Støvsugerposerne til TRISTAR er kompatible. Støvsugerposerne er udvalgt, da de er meget ens med de originale. For den kvalitets bevidste forbruger, der ønsker en høj kvalitets og allergivenlige støvsugerpose til TRISTAR støvsuger, er disse en perfekt løsning.

Støvsugerposer til TRISTAR støvsuger lagerfører til disse støvsugermodeller:

JC 802, JC-861, SZ-1909, SZ-1910, SZ-1911

Mere støvsugerpose til TRISTAR for pengene ved Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk er filosofien at flere forbrugere, skal have råd til at købe billige kvalitetsprodukter. Hos Uniprint.dk kan du få meget billige allergivenlige støvsugerposer til TRISTAR støvsuger af en høj kvalitet.

Produkter der passer til TRISTAR støvsuger, der også lagerføres ved Uniprint.dk: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter kan anvendes til TRISTAR støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din TRISTAR støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere TRISTAR støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til TRISTAR støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på TRISTAR støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge TRISTAR støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til TRISTAR støvsuger

Duftkugler til at mindske lugte fra TRISTAR støvsugere. Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger duftkuglerne op med din TRISTAR støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Service til forskel hos Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk gør vi hvad vi kan for at servicerer vores kunder på bedste vis -KLIK HER- og læs om hvordan Uniprint.dk gør en forskel med service i fokus.

Billigt blæk & toner hos Uniprint.dk

Vidste du at Uniprint.dk har billigt blæk & toner til de kendte mærker -KLIK HER- og se hvor billigt du kan få blæk & toner til din printer.

Spændende nyheder & billige tilbud fra Uniprint.dk

Tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev -KLIK HER- og få spændende nyheder og gode tilbud løbende.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33