• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - TRISA

Støvsugerposer til TRISA -billige & i høj nordisk kvalitet

Støvsugerposer til TRISA støvsuger fra Uniprint.dk er af højeste nordisk standart. Støvsugerposer til TRISA er kompatible, hvorfor prisen kan holdes så lav. Køb nemt & bekvemt dine støvsugerposer til din TRISA støvsuger hos Uniprint.dk. Uniprint.dk er en E-mærket butik, så du kan trygt shoppe dine billige støvsugerposer til TRISA hos Uniprint.dk

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din TRISA støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til TRISA i høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til TRISA støvsuger er af højeste nordisk kvalitet. Støvsugerposerne til TRISA er kompatible, men er meget lig de originale støvsugerposer. Du opnår derved ved købet af støvsugerposer til din TRISA støvsuger fra Uniprint.dk, at få en høj kvalitets støvsugerpose til en billig pris! Støvsugerposer til TRISA fremstilles i Sverige af producenten Nordic Quality. Hver pakke med støvsugerposer til TRISA indeholder fem støvsugerposer. Ved anvendelse af støvsugerposer til TRISA får du en høj standart af støvsugerposer til en af markeds laveste priser. Ønsker du fuld effektivitet af din TRISA støvsuger, så er de pris billige støvsugerposer fra Uniprint.dk en perfekt løsning.

Støvsugerposer til disse TRISA støvsugere lagerføres ved Uniprint.dk:

9036, 9037, 9038, 9048

Uniprint.dk har desuden følgende produkter, der passer til TRISA støvsugere i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter til TRISA støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du tilser dit motorfilter ind i mellem, på din TRISA støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på TRISA støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din TRISA støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til TRISA støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din TRISA støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din TRISA støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til TRISA støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte fra din TRISA støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til TRISA støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med din TRISA støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til TRISA støvsuger til laveste prise

Hos Uniprint.dk er filosofien at flere at skal have råd til at købe kvalitetsprodukter. Støvsugerposerne til TRISA støvsuger er billige, da de er kompatible. Kvaliteten på støvsugerposer til TRISA er der ikke gået på kompromis med, det er af højeste nordisk kvalitet. Uniprint.dk kvalitet til lav pris. Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

Har du brug for råd og vejledning til TRISA støvsuger poser eller andre kvalitetsprodukter fra Unipirnt.dk, så kontakt Uniprint.dk Kundeservice -KLIK HER-. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mangler du billige kvalitets kabler -KLIK HER-. Kabler ved Uniprint.dk har de rigtige certifikater, men kun til en brøkdel af prisen.

Mangler du billigt blæk & toner -KLIK HER- Hos Uniprint.dk finder du et bredt sortiment af blæk & tonere til de mest gense mærker.

Se Uniprint.dk sortiment af outlet produkter -KLIK HER- Måske har vi det du lige stå og mangler til en ekstrem billig pris.

Ønsker du at modtage nyheder og billige tilbud og nyheder fra Uniprint.dk -KLIK HER – og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33