• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - TEK

Støvsugerposer til TEK billige og egnet til allergikere

Køb de billigste allergivenlige højkvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk til din TEK støvsuger. Det er billigt, nemt og bekvemt. Shop trygt dine TEK støvsugerposer hos Uniprint.dk  -det betaler sig!

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din TEK støvsugermodel herunder:



Støvsugerposer til TEK egnet til allergikere

Støvsugerposerne til TEK støvsuger fra Uniprint.dk produceres i det moderne materiale mikrofiber. Støvsugerposerne til TEK er optimale, da er er egnet til allergikere, når du støvsuger bliver 98% af alle skadelige mikro partikler og pollen i støvsugeren. Det gør at støvsugerposerne til TEK er meget egnet til allergikere, men også til dem, der ønsker et sundt indeklima i deres hjem.

Støvsugerposer til TEK støvsuger i højeste nordisk kvalitet

Støvsugerposer til TEK fra Uniprint.dk er kompatible. Støvsugerposerne til TEK er nøje udvalgt, da de ligger sig tæt op af den originale, bare til en lavere pris! Støvsugerposerne til TEK fabrikeres af Nordic Quality og fremstilles i Sverige.

Mere støvsugerposer til TEK for pengene ved Uniprint.dk

Støvsugerposerne til TEK fremstilles i mikrofiber. En af fordelene ved støvsugerposerne til TEK, er at de er allergi venlige. En anden fordel er at støvsugerposerne til TEK kan indeholde mere, grundet de er fremstillet i mikrofiber, sammenlignet med en alm. Papir støvsugerpose. Du vil derfor opleve din støvsugerpose til TEK fra Uniprint.dk holder længere, samtidig med at den er billigere, da det er et kompatibelt høj kvalitetsprodukt.

Uniprint.dk har billige kvalitets støvsugerposer til denne TEK støvsuger model:

100DE, 9901 S MECKY

Kvalitets støvsugerposer til TEK til laveste pris

Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere forbrugere, får muligheden for at købe kvalitetsprodukter til lavest mulige pris. Uniprint.dk vægter at støvsugerposerne til TEK er egnet til allergikere, men også er de er billige og af særdeles høj kvalitet.

Uniprint.dk lagerfører endvidere disse produkter, der passer til TEK støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter til TEK støvsuger

Universal Motorfilter kan bruges til din TEK støvsuger. Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din TEK støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universalt Filterkit til TEK støvsuger

Universal Filterkit kan bruges til din TEK støvsuger. Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din TEK støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til TEK støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra TEK støvsuger. Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din TEK støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

  • Ved spørgsmål til støvsugerposer til TEK eller andre kvalitetsprodukter til TEK støvsugere, kontakt da venligst Uniprint.dk kundeservice, klik her
  • Ønsker du at modtage spændende nyheder og gode tilbud fra Uniprint.dk, så tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev -klik her-
  • Ved Uniprint.dk har vi også et stort sortiment af kabler, klik her, og se det store udvalg.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet

 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33