• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - SOLAC

Støvsugerposer til SOLAC egnet til allergikere til en billig pris

Billige støvsugerposer til SOLAC støvsugere fra Uniprint.dk er yderst velegnet til allergikere, men også til de forbrugere der værner om et sunde miljø i hjemmet. Uniprint.dk støvsugerposer til SOLAC er af højest nordisk kvalitet og kompatible, hvorfor prisen er lav.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til SOLAC er allergivenlige

Støvsugerposer til SOLAC støvsugere er kompatible og af højeste nordisk kvalitet. Støvsugerposer til SOLAC er fremstillet af det moderne materiale mikrofiber. I Støvsugerposerne bliver 98 % af de skadelige mikropartikler og pollen i støvsugerposen. En yderlig fordel er, at der kan være mere i støvsugerposerne af mikrofiber fra Uniprint.dk, sammenlignet med alm. Gammeldags papir støvsugerposer. Når du bruger støvsugerposerne fra Uniprint.dk får du et sundt klima i dit hjem samt en renere luft. Støvsugerposerne til SOLAC kan med fordel anvendes, når du ønsker kvalitet til en af markeds laveste priser.

Støvsugerposer til SOLAC af høj nordisk standart

Støvsugerposerne til SOLAC bliver fremstillet i Sverige af Nordic Quality. Støvsugerposerne til SOLAC er udvalgt, da de er af højest kvalitet, samt de ligger sig tæt op af de originale. Hver pakke indeholder fem støvsugerposer. Ved anvendelse af støvsugerposer til SOLAC støvsuger vil du opleve du får et højkvalitetsprodukts til en yderst lav pris. Ønsker du fuld effektivitet af din SOLAC støvsuger, er støvsugerposerne fra Uniprint.dk en billig løsning, til en yderst billig pris!

Støvsugerposer til disse SOLAC støvsugere lagerføres ved Uniprint.dk:

917, 918, 919

Uniprint.dk har desuden følgende produkter, der passer til SOLAC støvsugere i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter til SOLAC støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du tilser dit motorfilter ind i mellem, på din SOLAC støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på SOLAC støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din SOLAC støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til SOLAC støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din SOLAC støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din SOLAC støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til SOLAC støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte fra din SOLAC støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til SOLAC støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med din SOLAC støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til SOLAC støvsuger til lav pris

Ved Uniprint.dk har vi flere højkvalitetsprodukter til fair priser. Støvsugerposer til SOLAC støvsugere er kompatible og derfor noget billigere end de originale, dog er der ikke gået på kompromis med kvaliteten! Uniprint.dk kvalitet til lav pris. Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

  • Har du spørgsmål til kvalitetsprodukter til SOLAC så kontakt venligst Uniprint.dk kundeservice -KLIK HER- vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre.
  • Uniprint.dk har altid et sort sortiment af kontorartikler i højeste kvalitet til lav pris, se alle kontorartikler -KLIK HER-
  •   Uniprint.dk har også et stort udvalg af billige IT produkter -KLIK HER- og se det store sortiment

Uniprint.dk kvalitetsprodukter til lav pris.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33