• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - SINGER

Støvsugerposer til Singer er billige & i højeste kvalitet

Støvsugerposer til Singer fra Uniprint.dk har flere fordele, de er af høj kvalitet og til en yderst fair pris. Støvsugerposerne til Singer er kompatible, men i højeste nordisk kvalitet fra producenten Nordic Quality. Køb trygt, billigt, nemt og bekvemt dine støvsugerposer til Singer Støvsuger hos Uniprint.dk allerede i dag!

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Nordisk kvalitet støvsugerposer til Singer fra Uniprint.dk

I disse pris billige støvsugerposer til Singer Støvsuger, får du støvsugerposer af en meget høj kvalitet. Støvsugerposerne til Singer bliver produceret af Nordic Quality i Sverige. Du får herved støvsugerposer til Stinger støvsuger i højeste nordisk kvalitet. I hver pakke støvsugerposer til Singer er der fem støvsugerposer. Støvsugerposerne til Singer støvsuger er kompatible, dog med fokus på at det er en høj kvalitets støvsugerposer. Støvsugerposerne til Singer er udvalgt da de er meget sammenlignelige med de originale.

Støvsugerposer til Singer -få mere for dine penge

Støvsugerposerne til Singer er kompatible, de er derved billigere end originale Singer Støvsugerposer, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med den høje kvalitet. Derfor er du en pris bevidst forbruger, der ønsker fuld effektivitet af din Singer støvsuger & et rent og hygiejnisk hjem, er disse pris billige kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk den rette løsning til dig.

Uniprint.dk har billige kvalitets støvsugerposer til disse Singer støvsuger modeller:

TM,TX,TY,TZ,SUPER

Støvsugerposer til Singer støvsuger til lav pris

Ved Uniprint.dk ønsker vi at flere, får muligheden for at købe høj kvalitets støvsugerposer til Singer, til en lav pris. Vi har lagt vægt på at støvsugerposerne er af allerhøjeste nordisk kvalitet fra Nordic Quality og fremstilles i norden samt en pris billigt alternativ til de originale støvsugerposer.

Du kan også købe disse produkter, der passer til Singer støvsuger her:

Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter til Singer støvsuger

Universal Motorfilter kan bruges til din Støvsuger støvsuger. Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din Singer støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universalt Filterkit til Singer Støvsuger

Universal Filterkit kan bruges til din Singer støvsuger. Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din Singer støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din Singer støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til Singer støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra Singer støvsuger. Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din Singer støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Har du spørgsmål til kvalitetsprodukter til Singer støvsuger -KLIK HER- & kontakt Uniprint.dk kundeservice, vi sidder klar til at servicerer dig.

Mangler du billige kontorartikler? -KLIK HER- og se Uniprint.dk store udvalg af kontorartikler

Mangler din printer blæk? Uniprint.dk har et stort udvalgt af blæk & toner -KLIK HER- og se hvor billigt du kan købe blæk & tonere ved Uniprint.dk

Vil du opdateres med spændende nyheder & gode tilbud fra Uniprint.dk -KLIK HER- og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev mai.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33