• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - SANYO

Støvsugerposer til SANYO egnet til allergikere & billige

Vil du have et rent, pænt og hygiejnisk hjem, er disse billige støvsugerposer til SANYO støvsuger fra Uniprint.dk en billig og ideel løsning for dig. Køb dine støvsugerposer til SANYO støvsuger hos Uniprint.dk i dag, det er nemt, bekvemt & til yderst konkurrencedygtige priser.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din SANYO støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til SANYO støvsugere – ideelle til allergikere

Støvsugerposer til SANYO er yderst idel til allergikere, men også til dem, der værner om et sundt og hygiejnisk hjem. Støvsugerposer til SANYO støvsuger fra Uniprint.dk er af det moderne materiale mikrofiber. Støvsugerposerne til SANYO er effektive, du får renere luft i din bolig, så du har et ideelt grundlag for et sundt hjem. Fordelen ved støvsugerposerne til SANYO er desuden, at 98 % af de skadelige micro partikler bliver i støvsugerposen. Derfor er støvsugerposerne til SANYO meget egnet til allergikere.

SANYO støvsugerposer -billige og effektive

Støvsugerposerne til SANYO er kompatible, men nøje udvalgt da de ligger sig tæt op af de originale. Støvsugerposerne til SANYO er af højeste nordisk kvalitet fra producenten NORDIC QUALITY og fremstilles i Sverige.  Du får kvalitets støvsugerposer til en yderst billig pris! Der kan desuden være mere i støvsugerposerne til SANYO af mikrofiber, end alm. gammeldags papirs støvsugerposer. Du vil derfor opleve din støvsugerpose til SANYO fra Uniprint.dk holder i længere tid og dermed spare penge i længden. Få den fulde effektivitet ud af din SANYO støvsuger og støvsugerposer samt et hygiejnisk hjem. Køb trygt de billige kvalitets støvsugerposer til SANYO støvsuger hos Uniprint.dk.

Støvsugerposer til SANYO støvsugere lagerføres ved Uniprint.dk:

SC 35, SC 36

Følgende produkter der passer til SANYO støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler i disse dufte

Universal Motorfilter kan anvendes til SANYO støvsuger

Universal Motor filter passes til/klippes i rette størrelse. Tjek jævnligt dit motorfilter på SANYO støvsuger. Et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på støvsugeren og kan derved destruere din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit kan bruges til din SANYO støvsuger

Universal Filterkit kan passes til, i den rette størrelse. Husk undgå spild og du har derved til flere gange. Tjek ofte dit filer på din SANYO støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedbringe sugeevnen og derved kan din støvsuger blive destrueret, da den kommer på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til SANYO støvsuger

Duftkugler er en nem måde at fjerne dårlig lugte fra SANYO støvsuger. Duftkuglerne er yderst egnet til at fjerne div. lugte fra bl.a. snavs og skidt, husdyr mm. Brug ca. 10-20 kugler i hver støvsugerpose.  Anvendelse: duftkuglerne lægges på dit gulv, sug dem op med SANYO støvsugeren. Glas med duftkugler indeholder nok til omkring 1års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkugler føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanillie / Lavendel, Blomsterbuket samt Fresia.

Hvis du har spørgsmål til støvsugerposer eller andre produkter til SANYO støvsuger, så kontakt gerne Uniprint.dk kundeservice -KLIK HER-

Mangler du billige kontorartikler til hjemmet eller kontoret? - se Uniprint.dk store udvalg -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33