• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - RECORD

 

Støvsugerposer til RECORD støvsugere er billige og egnet til allergikere

Køb de billigste støvsugerposer til RECORD støvsugere ved Uniprint.dk. De udmærker sig ved at de er meget billige, i højeste kvalitet og velegnet til allergikere. Shop trygt dine støvsugerposer til RECORD ved Uniprint.dk

Husk fri fragt ved køb over 500 dkk

Find din RECORD støvsugermodel herunder: 

 Støvsugerposer til RECORD egnet til allergikere

Støvsugerposer til RECORD støvsuger fra Uniprint.dk fremstilles af det nutidige materiale mikrofiber. Støvsugerposerne til RECORD er ideelle, da 98 % af de skadeligste mikro partikler forbliver i støvsugerposen og pollen filtreres fra og bliver i støvsugerposen på din RECORD støvsuger! Støvsugerposer til RECORD er egnet til allergikere, men også til øvrige forbrugere, der ønsker det sunde indeklima i deres bolig.

Støvsugerposer til RECORD støvsuger i høj nordisk kvalitet

Støvsugerposer til RECORD fra Uniprint.dk er kompatible. Disse billigste støvsugerposer til RECORD støvsuger fra Uniprint.dk er af høj kvalitet og udvalgt, da de er meget lig med de originale RECORD støvsugerposer. Støvsugerposerne til RECORD, fabrikeres af Nordic Quality og fremstilles i Sverige.

Mere støvsugerposer til RECORD for pengene ved Uniprint.dk

Støvsugerposer til RECORD fremstilles i mikrofiber. Fordelen ved at støvsugerposer fra Uniprint.dk er lavet i mikrofiber er at de er allergivenlige. En anden fordel er også der kan være mere i støvsugerposerne, sammenlignet med alm gammeldags papir støvsugere. Vil du have fuld effektivitet af din RECORD støvsuger, så brug de billige støvsugerposer fra Uniprint.dk.

Uniprint.dk har billige kvalitets støvsugerposer til denne RECORD støvsuger model:

VC 4119

Kvalitets støvsugerposer til RECORD til lav pris

Hos Uniprint.dk er filosofien at flere, skal have muligheden for at shoppe kvalitetsprodukter til laveste pris. Uniprint.dk lægger vægt på at støvsugerposerne til RECORD er egnet til allergikere, billige og af en yderst høj kvalitet.

Uniprint.dk lagerfører endvidere disse produkter, der passer til RECORD støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter til RECORD støvsuger

Universal Motorfilter kan bruges til din RECORD støvsuger. Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din RECORD støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universalt Filterkit til RECORD støvsuger

Universal Filterkit kan bruges til din RECORD støvsuger. Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din RECORD støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til RECORD støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra RECORD støvsuger. Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din RECORD støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Ved spørgsmål til støvsugerposer til RECORD eller andre kvalitetsprodukter til RECORD støvsugere, kontakt da venligst Uniprint.dk kundeservice, klik her

Ved Uniprint.dk har vi også et stort sortiment af kontorartikler, klik her, og se det store udvalg.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33