• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - PROGRESS

Støvsugerposer til PROGRESS billige og velegnet til allergikere

Støvsugerposer til PROGRESS fra Uniprint.dk er kompatible, hvorfor du får meget kvalitetsstøvsugerpose til en særdeles fordelagtig pris. Endvidere er støvsugerposerne velegnet til allergikere. SHOP trygt dine støvsugerposer ved Uniprint.dk, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

 Find din PROGRESS støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til PROGRESS er egnet til allergikere og billige

Støvsugerposer til PROGRESS er af det moderne materiale mikrofiber. Støvsugerposerne er derfor velegnet til allergikere, men også til dem, der værner om det sunde indeklima i hjemmet. I støvsugerposen fra Uniprint.dk til PROGRESS forbliver 98 % af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen. Du opnår bedst rengøringsresultat ved at bruge kvalitetsprodukter til din PROGRESS støvsugerpose, ved støvsugerposer og andre kvalitetsprodukter til din PROGRESS fra Uniprint.dk er du godt hjulpet, til et rent og hygiejnisk hjem.

Støvsugerposer til PROGRESS lagerføres i disse modeller:

CALYPSO, DIAMANT 110, DIAMANT 112, DIAMANT 200 – 299, DIAMANT 400, DIAMANT 405, DIAMANT 410, DIAMANT 412, DIAMANT 414, DIAMANT 500, DIAMANT 610, DIAMANT 710, DIAMANT 75, DIAMANT 800, PC 2100- PC 2199, PC 2210, PC 3320, PC 6110, PC 6130

Støvsugerposen til PROGRESS i høj nordisk standart

Disse pris billige støvsugerposer til PROGRESS er kompatible. Enkelte støvsugerposer fremstilles dog stadig i papir, indtil produktionen er helt omlagt til mikrofiber. Læs under produktet hvilket materiale din støvsugerpose til PROGRESS er fremstillet i. Støvsugerposerne til PROGRESS er af højeste nordisk kvalitet og fremstilles af producenten Nordic Quality i Sverige. En pakke støvsugerposer til PROGRESS er indholdet fem støvsugerposer. Uniprint.dk har de billigste kvalitetsstøvsugerposer til PROGRESS støvsugere.

Støvsugerposer til PROGRESS fra Uniprint.dk spar penge i længden

Du kan opnå flere fordele ved at bruge mikrofiber støvsugerposer til PROGRESS fra Uniprint.dk. en klar fordel er at de er billige og allergivenlige. Der kan desuden være mere i støvsugerposerne til PROGRESS i materialet mikrofiber, sammenlignet med almindelige gammeldagsstøvsugerposer.

Uniprint.dk lagerfører endvidere produkter, der passer til PROGRESS støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter til PROGRESS støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den størrelse du ønsker. Husk undgå spild, så du har til flere gange. Tjek jævnligt dit motorfilter på PROGRESS støvsugeren. Et stoppet filter, nedbringer sugeevnen på PROGRESS støvsuger samt ødelægge den. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til PROGRESS støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den ønskede størrelse. Undgå spild og du har til flere gange. Tjek jævnligt filteret på din PROFRESS støvsuger. Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan destruere din PROGRESS støvsuger, da den kommer på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til PROGRESS støvsuger

Duftkugler er en nem og rar måde at fjerne uønskede lugte fra PROGRESS støvsuger. Duftkuglerne er meget egnet til at fjerne lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm på din PROGRESS støvsuger. Der bruges omk. 10-20 kugler pr. hver støvsugerpose.  Du lægger duftkuglerne på gulvet. Herefter suger du dem op, med støvsuger. I glassene er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Kvalitetsprodukter til PROGRESS støvsuger hos Uniprint.dk

Ved Uniprint.dk forhandles billige kvalitetsprodukter og støvsugerposer til PROGRESS støvsugere. Uniprint.dk ønsker at alle forbrugere skal have mulighed for at købe kvalitetsprodukter til en meget lav pris. Der lægges vægt på at de også er yderst egnet til allergikere, men også at øvrige forbrugere får ren luft og et hygiejnisk hjem. De billige kvalitetsprodukter og støvsugerposer til PROGRESS er egnet til de bevidste forbrugere, der ønsker højere kvalitet til en af markedet billigste priser.

Ved spørgsmål til produkter til PROGRESS støvsugere/støvsugerposer, kontakt venligst Uniprint.dk kundeservice -klik her- vi sidder klar til at servicerer dig.

Ved Uniprint.dk kan du opleve ”service til forskel”, klik her, og læs mere om filosofien bag Uniprint.dk

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33