• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - MEMORY

MEMORY Støvsugerposer -egnet til allergikere

MENORY støvsugerposer fra Uniprint.dk allergi venlige og i højeste nordisk kvalitet.

SHOP dine støvsugerposer til MENORY ved Uniprint.dk, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din MEMORY støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til MEMORY støvsuger -ideelle til allergikere

Støvsugerposer til MEMORY støvsuger fra Uniprint.dk er lavet af mikrofiber. De er ideelle, da støvsugerposerne giver renere luft i dit hjem, så du har grundlaget for et sundt hjem. I støvsugerposerne fra Uniprint.dk fremstillet i mikrofiber, forbliver 98 % af skadelige mikro partikler i støvsugerposen, pollen filtreres fra og forbliver i støvsugerposen på din MEMORY støvsuger! Støvsugerposerne til MEMORY er velegnet til allergikere, men også til andre brugere, der værner om et sundt indeklima i hjemmet.

Støvsugerposer til MEMORY støvsuger i høj nordisk kvalitet

Støvsugerposer til MEMORY fra Uniprint.dk er kompatible. De billige støvsugerposer til MENORY støvsuger fra Uniprint.dk er af højeste kvalitet og er nøje udvalgt, da de ligger sig tæt op af originalen. De billige støvsugerposerne er af højeste nordisk kvalitet, af mærket Nordic Quality og bliver fremstillet i Sverige.

Mere støvsugerposer til MEMORY for pengene ved Uniprint.dk

Støvsugerposer til MEMORY fremstilles i mikrofiber. Fordelen ved at støvsugerposer fra Uniprint.dk er lavet i mikrofiber er at de er allergivenlige. En anden fordel er også der kan være mere i støvsugerposerne, sammenlignet med alm gammeldags papir støvsugere. Vil du have fuld effektivitet af din MEMORY støvsuger, så brug de billige støvsugerposer fra Uniprint.dk.

Uniprint.dk har billige kvalitets støvsugerposer til denne MEMORY støvsuger model:

VC 4117

Kvalitets støvsugerposer til MEMORY til lav pris

Ved Uniprint.dk ønsker vi, flere forbrugere, får muligheden for at købe billige kvalitets støvsugerposer til MEMORY støvsuger. Hos Uniprint.dk lægges vægt, at støvsugerposerne fra mærket Nordic Quality er af højeste kvalitet, at de er allergivenlige samt til laveste priser.

Uniprint.dk lagerfører endvidere disse produkter, der passer til MEMORY støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia

Universal Motorfilter til MEMORY støvsuger

Universal Motorfilter kan bruges til din MEMORY støvsuger. Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din MEMORY støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universalt Filterkit til MEMORY støvsuger

Universal Filterkit kan bruges til din MEMORY støvsuger. Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din MEMORY støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til MEMORY støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra MEMORY støvsuger. Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din MEMORY støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanillie / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Har du spørgsmål til støvsugerposer eller andre produkter til MEMORY støvsuger, så kontakt venligst Uniprint.dk kundeserive KLIK HER vi sidder klar til at hjælpe dig

Vil du gerne blive opdateret med spændende nyheder og gode tilbud fra Uniprint.dk KLIK HER og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33