• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - MATSUI

 

Støvsugerposer til MATSUI egnet til allergikere & billige

Støvsugerposer til MATSUI, billige er allergivenlige. Ønsker du hygiejnisk rengøring er støvsugerposer til MATSUI fra Uniprint.dk det rette valg for dig. SHOP dine støvsugerposer til MATSUI i dag, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel til MATSUI herunder: Støvsugerposer til MATSUI anbefales til allergiker

Støvsugerposerne til MATSUI er af materialet mikrofiber. Støvsugerposerne til MATSUI er meget velegnet til allergikere, men også til alle andre, der ønsker et sundere indeklima. I støvsugerposerne til MATSUI, bliver 98 % af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen. Få mest muligt udnyttelse MATSUI støvsuger – brug de rette støvsugerposer fra Uniprint.dk & opnå et rent og hygiejnisk hjem.

Støvsugerposer til MATSUI lagerføres i disse modeller: 

MVC1400BP

Støvsugerposen til MATSUI i høj nordisk standart

Denne billige pris venlige støvsugerpose til MATSUI støvsuger er kompatible/uoriginale. Støvsugerposerne er af høj nordisk standart fra Nordic Quality og bliver fremstillet i Sverige. Hver pakke indeholder 5 støvsugerposer. Hos Uniprint.dk har vi billige kvalitets støvsugerposer til MATSUI støvsuger.

Støvsugerposer til MATSUI fra Uniprint.dk spar penge i længden

Opnå flere fordele ved brug af mikrofiber støvsugerposer til MATSUI støvsuger fra Uniprint.dk. Der kan være mere i støvsugerposer til MATSUI støvsuger, sammenlignet med almindelige papirs støvsugerposer. Du vil derfor opleve dine MATSUI støvsugerposer holder længere og dermed er billigere, end alm. Papir støvsugerposer. En anden fordel er naturligvis de er velegnet til allergikere. Derfor ønsker du et rent og hygiejnisk indeklima, er disse billige kvalitets mikrofiber støvsugerposer til MATSUI det rette valg.

Uniprint.dk lagerfører endvidere produkter, der passer til MATSUI støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler.

Universal Motorfilter til MATSUI støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den størrelse du ønsker. Husk undgå spild, så du har til flere gange. Tjek jævnligt dit motorfilter på MATSUI støvsugeren. Et stoppet filter, nedbringer sugeevnen på MATSUI støvsuger samt ødelægge den. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til MATSUI støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den ønskede størrelse. Undgå spild og du har til flere gange. Tjek jævnligt filteret på din MATSUI støvsuger. Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan destruere din MATSUI støvsuger, da den kommer på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til MATSUI støvsuger

Duftkugler er en nem og rar måde at fjerne uønskede lugte fra MATSUI støvsuger. Duftkuglerne er meget egnet til at fjerne lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm på din MATSUI støvsuger. Der bruges omk. 10-20 kugler pr. hver støvsugerpose.  Du lægger duftkuglerne på gulvet. Herefter suger du dem op, med støvsuger. I glassene er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Kvalitetsprodukter til MATSUI støvsuger hos Uniprint.dk

Uniprint.dk presser prisen på kvalitets støvsugerposer til MATSUI støvsuger. Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe kvalitetsprodukter, til billigste pris. Hos uniprint.dk lægges vægt på, Nordic Quality støvsugerposer er af meget høj kvalitet og de er allergivenlige. De billige støvsugerposerne, er det helt rigtige valg, for den bevidste kunde, der ønsker have høj kvalitet, til en af markedets laveste priser.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL KVALITETSPROUDUKTER TIL MATSUI STØVSUGERPOSER / MATSUI STØVSUGER, KONTAKT VENLIGST UNIPRINT.DK KUNDESERVICE, VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG -KLIK HER-

ØNSKER DU AT FÅ GODE TILBUD & SPÆNDENDE NYHEDER FRA UNIPRINT.DK SÅ TILMELD DIG NYHEDSBREVET -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33