• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - MATADOR

Støvsugerposer til MATADOR støvsuger BILLIGE OG IDELLE TIL ALLERGIKERE

Ønsker du fuld udnyttelse af din MATADOR støvsuger samt et hygiejnisk hjem, er støvsugerposer fra Uniprint.dk det rette valg. Støvsugerposerne er velegnet til allergikere. SHOP dine støvsugerposer til MATADOR i dag, det er enkelt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din MATADOR støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til MATADOR er allergivenlige

Støvsugerposerne er af materialet mikrofiber. Støvsugerposerne til MATADOR er meget velegnet til allergikere, men også til alle andre, der ønsker et sundere indeklima. I støvsugerposerne til MATADOR, bliver 98 % af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen. Der kan endvidere være mere i støvsugerposerne til MATADOR, set i forhold til alm. Papir støvsugerposer, da uniprint.dk støvsugerposer er lavet af mikrofiber.  Uniprint.dk presser prisen på Nordic Quality kvalitets støvsugerposer til MATADOR støvsuger.

Få mere støvsugerpose til MATADOR for pengene ved Uniprint.dk

Der kan være mere i Uniprint.dk mikrofiber støvsugerposer til MATADOR støvsuger, set i forhold til alm. papir støvsugerposer, da uniprint.dk støvsugerposer er af mikrofiber. Ved at bruge støvsugerposer til MATADOR fra Uniprint.dk, opnår du renere luft & et sundt indeklima i hjemmet. Den kvalitets bevidste forbruger, der vægter kvalitet, til en billig pris, er disse mikrofiber støvsugerposer til MATADOR støvsugere fra Uniprint.dk, den optimale løsning for dig.

Støvsugerposer til MATADOR støvsuger lagerføres til disse modeller:

EXCLUSIVE, MAJOR, PIANISSIMO

Støvsugerposer til MATADOR høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til MATADOR støvsugere fra Uniprint.dk er kompatible. Disse kvalitets støvsugerposer til JULA støvsuger, fremstilles i Sverige af Nordic Quality. Uniprint.dk har udvalgt netop disse kvalitets støvsugerpose, da den er meget ens med originale MATADOR støvsugerposer. Ved købet af støvsugerposer til MATADOR støvsugere fra Uniprint.dk, får du en høj kvalitet af nordisk standart til en meget billig pris. Hver pakke med støvsugerposer til MATADOR støvsuger, er der 5 støvsugerposer. Ønsker du fuld effektivitet af din MATADOR støvsuger, er støvsugerposerne fra Uniprint.dk den billigste løsning, hvor du samtidig får kvalitetsprodukter. Hos Uniprint.dk har vi kvalitet til lave priser.

Uniprint.dk har desuden følgende produkter, der passer til MATADOR støvsugere i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter til MATADOR støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du tilser dit motorfilter ind i mellem, på din MATADOR støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på MATADOR støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din MATADOR støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til MATADOR støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din MATADOR støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din MATADOR støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til MATADOR støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte fra din MATADOR støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til MATADOR støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med MATADOR støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til MATADOR støvsuger fra Uniprint.dk til lav pris

Hos Uniprint.dk får du kvalitet produkter til en billig og fair pris. Støvsugeroser til MATADOR støvsuger fra Nordic Quality er af højeste kvalitet & de er yderst velegnet til allergikere. Uniprint.dk kvalitet til lave priser. Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet. VIL DU MODTAGE UNIPRINT.DK NYHEDSMAIL MED SPÆNDENDE TILBUD -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33