• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - LUXOR

Støvsugerposer til LUXOR billige & allergivenlige 

Støvsugerposer til LUXOR fra Uniprint.dk er velegnet til allergikere og billige.

Shop dine nye støvsugerposer til din LUXOR støvsuger ved Uniprint.dk, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din LUXOR støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til LUXOR i høj kvalitet

Disse høj kvalitets støvsugerposer til LUXOR er kompatible. Disse støvsugerposer af højeste kvalitet er udvalgt nøje, da støvsugerposerne er meget ens med originalen. Disse billige støvsugerposer til LUXOR støvsuger, er af høj nordisk kvalitet, af producenten Nordic Quality og produceredes i Sverige. Vil du gerne have et rent og hygiejnisk hjem og et langt liv til din LUXOR støvsuger, så er løsningen disse billige støvsugerposer til LUXOR støvsuger fra Uniprint.dk

Støvsugerposer til LUXOR egnet til allergikere & hygiejnisk rengøring

Støvsugerposer til LUXOR af mikrofiber, anbefales til allergikere, men også ideelle til dem, der ønsker et sundt klima i boligen. I støvsugerposerne fra Uniprint.dk fremstillet i mikrofiber, forbliver 98 % af skadelige mikro partikler i støvsugerposen, pollen filtreres fra og forbliver i støvsugerposen på din LUXOR støvsuger!  Vær venligst obs på at ikke alle støvsugerposer fra NORDIC Quality bliver fremstillet i mikrofiber, produktionen omlægges gradvist fra papir poser til mikrofiber støvsugerposer. Hvis du ønsker den fulde udnyttelse af LUXOR støvsuger/støvsugerpose samt et hygiejnisk og rent hjem, er Uniprint.dk lavpris / kvalitets støvsugerposer, den rette løsning for dig.

Støvsugerposer til LUXOR lagerføres i disse modeller:

LVC 1400 og LVC 3100

Øvrige kvalitetsprodukter lagerføres der passer til LUXOR støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket samt Fresia.

Universal Motorfilter anvendes til LUXOR støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din LUXOR støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere LUXOR støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til LUXOR støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på LUXOR støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge LUXOR støvsuger, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til LUXOR støvsuger

Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger disse op med din LUXOR støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Du får mere støvsugerpose til LUXOR for pengene ved Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk er målet, at flere forbrugere har muligheden for at købe billige produkter af en meget høj kvalitet. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de er af høj kvalitet til meget lave priser.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL STØVSUGERPOSER TIL LUXOR ELLER ANDRE PRODUKTER ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE UNIPRINT.DK -KLIK HER-

Tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev og blev løbende opdateret med nyheder og gode tilbud -KLIK HER-

 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33