• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - Logik

LOGIK Støvsugerposer BILLIGE & ALLERGIVENLIGE

Støvsugerposer til LOGIK støvsugere.

Køb de billigste kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk til LOGIK støvsuger.

Shop allerede i dag, det er billigt, enkelt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Allergivenlige støvsugerposer til LOGIK fra Uniprint.dk

Støvsugerposer til LOGIK af mikrofiber, er anbefales værdige til allergikere, men også ideel til dem, der værner om et sundere indeklima Støvsugerposerne til LOGIK støvsuger er af materialet mikrofiber. Støvsuger poser af mikrofiber er optimale, da det giver rent luft i dit hjem, så basis for et sundt liv er til stede.  Desuden bliver 98% af skadelige mikro partikler i støvsugerposen og pollen fileteres fra og bliver i din LOGIK støvsuger. Støvsugerposer til LOGIK støvsuger, af Micro fiber, er egnet til allergikere, men også til forbrugere, der går op i indeklima i hjemmet.

Nordisk kvalitet støvsugerposer til LOGIK fra Uniprint.dk

De billigste højkvalitets støvsugerposerne til LOGIK, er fra mærket Nordic Quality og bliver fremstillet i Sverige. Hver pakke indeholder 5 støvsugerposer. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de er meget ligesom de originale.

Mere støvsugerpose til LOGIK støvsuger for pengene ved Uniprint.dk

De billige kvalitets støvsugerposer til LOGIK er kompatible. Der kan desuden være mere i støvsugerposer af mikrofiber sammenlignet med støvsugerposer af papir. Dine støvsugerposer er billigere da det ikke er et orginalt produkt og samtidigt vil din støvsugerposer til din LOGIK støvsugerpose holde længere, du vil derfor opleve du spare penge ved at handle dine LOGIK støvsugerposer ved Uniprint.dk

Støvsugerposer til LOGIK støvsuger modeller der lagerføres ved Uniprint.dk:

LVC1600BME

Kvalitets støvsugerposer til LOGIK støvsuger til laveste pris

Hos Uniprint.dk vil vi gerne give flere forbrugere, muligheden for at købe billige kvalitets støvsugerposer. Vi har derfor udvalgt et bredt sortiment af støvsugerposer, herunder bl.a. støvsugerposer til LOGIK støvsuger. Hos uniprint.dk har vi lagt vægt på, at Nordic Quality støvsugerposer er af høj kvalitet samt at de er allergivenlige og til meget lave priser.

Du kan desuden købe følgende produkter, der passer til LOGIK støvsuger her:

Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Universal Motorfilter til LOGIK støvsuger 

Universal Motorfilter kan bruges til din LOGIK støvsuger. Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din LOGIK støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universalt Filterkit til LOGIK støvsuger

Universal Filterkit kan bruges til din LOGIK støvsuger. Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din LOGIK støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til LOGIK støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra LOGIK støvsuger. Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din LOGIK støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Har du spørgsmål til kvalitetsprodukter til LOGIK støvsuger/støvsugerposer kontakt Uniprint.dk kundeserve -KLIK HER-. Det kan også være du har spørgsmål til produkter du står og mangler og ikke kan finde på hjemmeside, så kontakt os! Vi har service i fokus. Læs om Uniprint.dk -KLIK HER-  Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet. 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33