• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - LG ELEKTRONICS

Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsuger BILLIGE & ALLERGIVENLIGE

LG ELEKTRONICS støvsugerposer af højeste nordisk kvalitet. Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS er ydermere allergivenlige. Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS fra Uniprint.dk er perfekt til et sundt inde miljø og hygiejnisk rengøring.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder: 

 Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS egnet til allergikere

Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsuger er af materialet mikrofiber. I Uniprint.dk billige kvalitet støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsugere, forbliver 98% af alle skadelige mikro partikler i støvsugerposen. Pollen filtreres ligeledes fra og forbliver i støvsugerposen på din LG ELEKTRONICS støvsuger. Støvsugerposer af mikrofiber til LG ELEKTRONICS støvsugere, er ideelle til allergikere, men også meget velegnet til de forbrugere, der værdsætter det sunde klima i hjemmet. Ønsker du fuld udnyttelses af din LG ELEKTRONICS støvsuger/støvsugerpose og et rent/hygiejnisk hjem, er Uniprint.dk billige kvalitets støvsugerposer, den rette løsning til dig.

Uniprint.dk lagerfører støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsugermodeller:

V3900TF, VC 2941, VCP 663, VCP 742

Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS, HØJ NORDISK KVALITET

Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsugere er af højeste nordisk kvalitet/standart og kompatible. Støvsugerposerne til LG ELEKTRONICS støvsuger er af høj kvalitet og bliver fremstillet af Nordic Quality i Sverige. Hver pakke er indholdet 5 støvsugerposer. Uniprint.dk presser prisen på Nordic Quality kvalitets støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsuger. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Få mere støvsugerpose til ELVITA for pengene

I støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsugere, kan der være mere i støvsugerposer, sammenlignet med almindelige papirs støvsugerposer. Ved købet af støvsugerposer til LG ELEKTRONICS fra Uniprint.dk, vil du derfor opleve du får meget mere støvsugerpose for pengene, da støvsugerposerne vil holde i længere tid.

Uniprint.dk lagerfører kvalitetsprodukter egnet til ELVITA støvsuger: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter anvendes til LG ELEKTRONICS støvsuger

Universal Motor filter tilpasses til i den ønskede størrelse. Vær opmærksom på, du ofte tilser dit motorfilter på din LG ELEKTRONICS støvsuger. Et stoppet filter kan forringe sugeevnen på din LG ELEKTRONICS støvsuger og derved ødelægge LG ELEKTRONICS støvsugeren grundet overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til LG ELEKTRONICS støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den rette størrelse. Tilse ofte filteret på din LG ELEKTRONICS støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat og derved ødelægge støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til LG ELEKTRONICS støvsuger

Duftkugler er den nemme og behagelige metode, til fjernelse af uønskede lugte fra din LG ELEKTRONICS støvsuger. Duftkuglerne er yderst velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, husdyr osv. Der anvendes omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Duftkuglerne på gulvet. Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til LG ELEKTRONICS støvsuger

Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe billige kvalitetsprodukter til LG ELEKTRONICS støvsuger, til en meget billig pris. Hos uniprint.dk lægger vægt på, at Nordic Quality støvsugerposerne er af særdeles høj kvalitet & de er velegnet til allergikere. Støvsugerposer til LG ELEKTRONICS støvsugere fra Uniprint.dk er billige kvalitets støvsugerposer & det mest optimale løsning valg, for forbrugerne, der gerne vil have højeste kvalitet, til en af markedets laveste priser.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL LG ELEKTRONICS KVALITETSPRODUKTER ELLER STØVSUGERPOSER KONTAKT VENLIGST UNIPRINT.DK -KLIK HER-

HAR DU LYST TIL AT VIDE MERE OM UNIPRINT.DK -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33