• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - KRUPS

Støvsugerposer til KRUPS allergivenlige

Køb de billigste kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk til din KRUPS støvsuger hos Uniprint.dk. Det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til KRUPS HØJESTE NORDISK KVALITET

De billige kvalitets støvsugerposer til KRUPS er kompatible. De billige støvsugerposer af højeste kvalitet er nøje udvalgt, da de ligger sig tæt op af orginalen. De billige støvsugerposerne er af højeste nordisk kvalitet, af mærket Nordic Quality og bliver fremstillet i Sverige. Ønsker du et hygiejnisk hjem og et langt liv for din KRUPS støvsuger, så anvend de billige støvsugerposer til KRUPS fra Uniprint.dk

Støvsugerposer til KRUPS egnet til allergikere & hygiejnisk rengøring

Støvsugerposer til KRUPS af mikrofiber, er anbefales værdige til allergikere, men også ideel til dem, der værner om et sundt indeklima i hjemmet. I støvsugerposerne fra Uniprint.dk fremstillet i mikrofiber, forbliver 98 % af skadelige mikro partikler i støvsugerposen, pollen filtreres fra og forbliver i støvsugerposen på din KRUPS støvsuger! Hvis du ønsker du fuld udnyttelse af din KRUPS støvsuger/støvsugerpose samt et hygiejnisk hjem, er Uniprint.dk prisbillige kvalitets støvsugerposer, den rette løsning for dig.

Støvsugerposer til KRUPS lagerføres i disse modeller:

915 – 919, 923, 927 – 930, 935, 953, 958, 959, 961, 979

Øvrige kvalitetsprodukter lagerføres der passer til KRUPS støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket samt Fresia.

Universal Motorfilter anvendes til KRUPS støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din KRUPS støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere KRUPS støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til KRUPS støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på KRUPS støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge KRUPS støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til KRUPS støvsugeren

Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger disse op med din KRUPS støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Du får mere støvsugerpose til KRUPS for pengene ved Uniprint.dk

 

Hos Uniprint.dk er målet, at flere forbrugere har muligheden for at købe billige produkter af en meget høj kvalitet. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de er af høj kvalitet til meget lave priser. HAR DU SPØRGSMÅL TIL STØVSUGERPOSER TIL KRUPS ELLER ANDRE PRODUKTER ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE UNIPRINT.DK -KLIK HER- 

Tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev og blev løbende opdateret med nyheder og gode tilbud -KLIK HER-

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33