• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - HUSQVARNA

Støvsugerposer til HUSQVANA allergivenlige 

Allergivenlige støvsugerposer til HUSQVANA støvsugere i høj nordisk kvalitet hos Uniprint.dk.

Støvsugerposer til HUSQVANA er billige, det er nemt og bekvemt.

SHOP dine støvsugerposer i dag.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerpose til HUSQVANA høj nordisk kvalitet

Støvsugerposen til HUSQVANA er af den højeste nordisk kvalitet & de bliver fremstillet i Sverige af Nordic Quality. Støvsugerposerne til husqvana er kompatible. Hver PK. med støvsugerposer til HUSQVANA indehold er FEM støvsugerposer. Støvsugerposerne til HUSQVANA støvsuger fremstilles i papir. Produktionen omlægges gradvist til det moderne materiale mikrofiber. Få optimal udnyttelse af din HUSQVANA støvsuger – brug den rigtige støvsugerpose & få et rent og hygiejnisk hjem.

Støvsugerposer til HUSQVANA fås til disse HUSQVANA modeller:

CVC 210-CVC 230

Uniprint.dk lagerfører også produkter, der passer til HUSQVANA støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter til HUSQVANA støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den størrelse du ønsker. Husk undgå spild, så du har til flere gange. Tjek jævnligt dit motorfilter på HUSQVANA støvsugeren. Et stoppet filter, nedbringer sugeevnen på HUSQVANA støvsuger samt ødelægge den. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til HUSQVANA støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den ønskede størrelse. Undgå spild og du har til flere gange. Tjek jævnligt filteret på din HUSQVANA støvsuger. Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan destruere støvsugeren, da den kommer på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til HUSQVANA støvsuger

Duftkugler er en nem og rar måde at fjerne uønskede lugte fra HUSQVANA støvsuger. Duftkuglerne er meget egnet til at fjerne lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm. Der bruges omk. 10-20 kugler pr. hver støvsugerpose. Du lægger duftkuglerne på gulvet. Herefter suger du dem op, med støvsuger. I glassene er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Kvalitetsprodukter til HUSQVANA støvsuger 

Hos Uniprint.dk har vi presset priserne på disse kvalitets støvsugerposer til HUSQVANA støvsuger. Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe kvalitetsprodukter, til en meget billig pris. Hos uniprint.dk lægges vægt på, Nordic Quality støvsugerposer er af en særdeles høj kvalitet. De billige støvsugerposer, er det helt rigtige valg, for den bevidste forbruger, der ønsker høj kvalitet, til en af markedets laveste priser. Uniprint.dk - Dit lokale kontorcenter på nettet. Uniprint.dk kvalitet til lave priser! HAR DU SPØRGSMÅL til HUSQVANA støvsugerposer eller andre produkter SÅ KONTAKT VENLIGST UNIPRINT.DK KUNDESERVICE KLIK HER. VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33