• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - HOMELINE

Støvsugerposer til HOMELINE

Støvsugerposer til HOMELINE er allergivenlige og af højeste kvalitet.

SHOP NU dine HOMELINE støvsugerposer, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til HOMELINE allergivenlige

Støvsugerposerne af Mikrofiber til HOMELINE støvsuger, er velegnet til allergikere, men også til dem, der værner om et sundt indeklima indendørs. I støvsugerposerne bliver 98% af alle skadelige mikro partikler og pollen filtreres fra og bliver derfor i støvsugerposen. Disse billigste kvalitets mikrofiber støvsugerposer til HOMELINE fra Uniprint.dk er ideelle, at de bidrager til renere luft i dit hjem, så du har det rette fundament, for et sundt indeklima i dit hjem.

Støvsugerposer til HOMELINE støvsuger model

VC6511

Støvsugerposer til HOMELINE højeste nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til HOMELINE, er af høj nordisk kvalitet fra producenten Nordic Quality.

Hver pakke indeholder 5 støvsugerposer pr. pakke. Støvsugerposerne er lavet af mikrofiber. Disse billige kvalitets støvsugerposer bliver fremstillet i Sverige. Uniprint.dk har udvalgt denne kvalitets støvsugerpose, da er ligger sig op af de originale HOMELINE støvsugerposer. Er du den bevidste forbruger, der gerne vil have kvalitet, til meget billige priser, er de billige kvalitets mikrofiber støvsugerposer fra Uniprint.dk, det helt rigtige valg for dig. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Støvsugerposer til HOMELINE få mere støvsugerposer for pengene

Der kan endvidere være mere i mikrofiber støvsugerposer, i forhold til papirs støvsugerposer. Ønsker du at få fuld udnyttelse af din støvsuger/støvsugerpose, samt et rent hjem, er de billige kvalitets mikrofiber støvsugerposer fra Uniprint.dk, den helt rigtige støvsugerpose til din HOMELINE støvsuger.

Du kan desuden købe følgende produkter, der passer til HOMELINE støvsuger: Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler

Universal Motorfilter til HOMELINE støvsuger

Universal Motor filter klippes til i passende størrelse. Husk at undgå spild, da du derved har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på din HOMELINE støvsuger, da et tilstoppet filter, vil nedsætte sugeevnen på din støvsuger samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil være på overarbejde. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til HOMELINE støvsuger

Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange. Husk tjek jævnligt dit filer på din HOMELINE støvsuger, da et tilstoppet filter vil nedsætte sugeevnen, samt kan ødelægge din støvsuger, da den vil komme på overarbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til HOMELINE støvsuger

Duftkugler er en behagelig måde at fjerne ubehagelige lugte fra HOMELINE støvsuger.

Duftkuglerne er særdeles velegnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr og lign. Brug gerne ca. 10-20 kugler i hver pose.  Læg kuglerne på gulvet og sug dem op med din HOMELINE støvsuger. NB! Hvert glas indeholder nok til ca. 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Kvalitetsprodukter til HOMELINE støvsugere

Hos Uniprint.dk presser vi prisen på kvalitets støvsugerposer. Filosofien hos Uniprint.dk er at alle skal have råd til kvalitet. Kvalitetsprodukter til HOMELINE støvsugere er derfor nøje udvalgt, så forbrugerne får mest muligt kvalitetsprodukter ti laveste pris. Hos uniprint.dk lægges vægt på, Nordic Quality støvsugerposer er af høj kvalitet samt at de er allergivenlige og til en billig pris. Uniprint.dk har kvalitet til lave priser. Har du spørgsmål til HOME LINE støvsugerposer eller andre kvalitetsprodukter du måske ikke kan finde på Uniprint.dk, er du altid meget velkommen til at kontakte Uniprint.dk kundeservice. KLIK HER. Uniprint.dk kvalitet til lave priser. Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet. 

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33