• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - GRUNDIG

Støvsugerposer til GRUNDIG yderst allergivenlige

Støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger, er velegnet til allergikere, men også øvrige forbruge der værdsætter et sundt indeklima. SHOP dine støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger i dag, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til GRUNDIG idel til allergikere

Disse billige kvalitets støvsugerposer af mikrofiber, er anbefales værdige til allergikere, men også til øvrige, der værdsætter det sunde indeklima indendørs. I Uniprnt.dk billige kvalitet støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger, bliver 98% af alle skadelige mikro partikler i støvsugerposen. Pollen filtreres fra og bliver ligeledes i støvsugerposen på GRUNDIG støvsuger. Vil du have fuld effekt af din GRUNDIG støvsuger/støvsugerpose, og et rent hjem, er Uniprint.dk billige kvalitets støvsugerposer, det rette valg for dig.

Støvsugerposer GRUNDIG støvsugermodel lagerføres ved Uniprint.dk:

VCC 4950

Støvsugerposer til GRUNDIG HØJ NORDISK KVALITET 

Disse billige kvalitets støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger er af højeste nordisk standart. De bliver fremstillet af Nordic Quality i Sverige. Støvsugerposerne er kompatible. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de ligger sig meget op af Grundig originale støvsugerpose, samt at de er af højeste kvalitet til prisen. I hver pakke indeholder fem støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger. Støvsugerposerne er af det nutidige materiale mikrofiber. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Støvsugerposer til GRUNDIG billigere i længden

I disse billige kvalitets støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger, kan der desuden være mere i støvsugerposer, set i forhold til almindelige papirs støvsugerposer. Uniprint.dk støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger, gør at du får renere luft i din bolig, så du har basis for det sunde indeklima i dit hjem.

Uniprint.dk har også andre billige kvalitetsprodukter, der passer til GRUNDIG støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter anvendes til GRUNDIG støvsuger

Universal Motor filter tilpasses/klippes til i den rette størrelse. Vær opmærksom på, at du jævnligt tilser dit motorfilter på din GRUNDIG støvsuger. Et stoppet filter kan forringe sugeevnen på din GRUNDIG støvsuger, samt destruerer støvsugeren grundet overbelastet. Universal Motor filter indeholder et Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til GRUNDIG støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den rette størrelse. Tilse ofte filteret på din GRUNDIG støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat og destruerer støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold: et 1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til din GRUNDIG støvsuger

Duftkugler er en nem og behagelige metode, til fjernelse af uønskede lugte fra din GRUNDIG støvsuger. Duftkuglerne er yderst velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, husdyr osv. Der anvendes omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Duftkuglerne på gulvet. Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til GRUNDIG støvsuger

Hos Uniprint.dk er filosofien at alle skal have råd til kvalitet. Kvalitetsprodukter og støvsugerposer til GRUNDIG støvsuger er derfor nøje udvalgt, så forbrugerne får kvalitetsprodukter til laveste pris. Hos Uniprint.dk får du kvalitetsprodukter til lav pris! Har du spørgsmål til kvalitetsprodukter til GRUNDIG støvsuger, eller andre produkter som du ikke kan finde på Uniprint.dk, så kontakt venligst kundeservice KLIK HER. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33