• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - GOLDSTAR

Støvsugerposer til GOLDSTAR

Høj kvalitets støvsugerposer til GOLDSTAR velegnet til allergikere.

SHOP støvsugerposer til GOLDSTAR i dag ved Uniprint.dk. Det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til GOLDSTAR egnet til allergikere

Støvsugerposerne er af materialet mikrofiber. Støvsugerposerne til GOLDSTAR er meget velegnet til allergikere, men også til alle andre, der ønsker et sunde indeklima indendørs. I støvsugerposerne til GOLDSTAR, bliver 98% af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen.

Støvsugerposer til GOLDSTAR høj nordisk standart

Denne billige pris venlige støvsugerposer til GOLDSTAR støvsuger er kompatible. Støvsugerposerne er af høj nordisk standart fra Nordic Quality og bliver fremstillet i Sverige. Hver pakke er indholdet 5 støvsugerposer. Ønsker du fuld udnyttelse af din GOLDSTAR støvsuger samt et hygiejnisk hjem, er støvsugerposer fra Uniprint.dk det rette valg.

Uniprint.dk lagerfører GOLDSTAR støvsugerposer til denne model:

V983E

Støvsugerposer til GOLDSTAR er billigere i længden

Der kan være mere i støvsugerposerne til GOLDSTAR støvsuger, set i forhold til alm. Papir støvsugerposer, da uniprint.dk støvsugerposer er lavet af mikrofiber. Du vil derfor opleve din støvsugerpose i mikrofiber fra Uniprint.dk er billigere i længden. Uniprint.dk presser prisen på Nordic Quality kvalitets støvsugerposer til GOLDSTAR støvsuger. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Kvalitetsprodukter, der er yderst egnet til din GOLDSTAR støvsuger: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter anvendes til GOLDSTAR støvsuger

Universal Motor filter passes til i den rette størrelse. Vær opmærksom på, du ofte skal tilse dit motorfilter på din GOLDSTAR støvsuger. Et stoppet filter kan forringe sugeevnen på GOLDSTAR støvsuger og derved kan ødelægge GOLDSTAR støvsugeren grundet overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til din GOLDSTAR støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Tilse ofte filteret på din GOLDSTAR støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat og derved destruerer støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til GOLDSTAR støvsuger

Duftkugler er den nemmeste og behagliste metode, til fjernelse af uønskede lugte fra din GOLDSTAR støvsuger. Duftkuglerne er yderst velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm. Der anvendes omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Duftkuglerne på gulvet. Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket& Fresia.

Kvalitetsprodukter til GOLDSTAR støvsuger

Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe billige kvalitetsprodukter, til billigste priser. Hos uniprint.dk lægges vægt på, at Nordic Quality støvsugerposerne er af særdeles høj kvalitet. Støvsugerposer til GOLDSTAR støvsugere fra Uniprint.dk er billige kvalitets støvsugerposer & det rette valg, for den bevidste forbruger, der gerne vil have høj kvalitet, til en af markedets laveste priser. Uniprint.dk kvalitet til lave priser.

Har du spørgsmål til støvsugerposer eller produkter til støvsugerposer er du velkommen til at kontakte Uniprint.dk kundeservice KLIK HER

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33