• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - GEARMATIC

Støvsugerposer til GEARMATIC idel til allergikere

Uniprint.dk har billige priser på kvalitets GEARMATIC støvsugerposer.

SHOP dine GEARMATIC støvsugerposer i dag, det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til GEARMATIC egnet til allergikere

Støvsugerposerne til GEARMATIC er meget velegnet til allergikere, men også yderst anvendelige for andre, der ønsker det sunde indeklima i hjemmet. I Uniprint.dk´s mikrofiber støvsugerposer til gearmatic støvsugere, forbliver 98% af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen! Vil du have den fulde udnyttelse af GEARMATIC støvsuger samt et rent og sundt hjem, er disse billige høj kvalitets mikrofiber støvsugerposer til GEARMATIC støvsuger fra Uniprint.dk, den optimale løsning for dig.

Uniprint.dk har kvalitets støvsugerposer til denne GEARMATIC støvsuger model:

BS 1800 TURBO

Støvsugerposer til GEARMATIC af høj nordisk kvalitet

Støvsugerposer til GEARMATIC støvsugere fra Uniprint.dk er kompatible. Støvsugerposerne til GEARMATIC støvsuger, bliver fremstillet i Sverige af Nordic Quality. Uniprint.dk har udvalgt denne kvalitets støvsugerpose, grundet den er meget lig med originalen. Du får ved købet af støvsugerposer fra Uniprint.dk en høj kvalitet af nordisk standart. Hver pakke med støvsugerposer, er der fem støvsugerposer. De billige høj kvalitets støvsugerposer, er af materialet mikrofiber.

Flere fordele med støvsugerposer til GEARMATIC fra Uniprint.dk 

Der være mere i støvsugerposer til gearmatic støvsuger, set i forhold til alm. papir støvsugerposer, da uniprint.dk støvsugerposer er af materialet mikrofiber. Ved at bruge støvsugerposer til GEARMATIC fra Uniprint.dk, opnår du desuden renere luft & et sundt indeklima i hjemmet. Til den bevidste forbruger, der vægter kvalitet, til en billig pris, er disse mikrofiber støvsugerposer til GEARMATIC fra Uniprint.dk, det rette valg!

Uniprint.dk har desuden følgende produkter, der passer til GEARMATIC støvsugere i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter bruges til gearmatic støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du tilser dit motorfilter ind i mellem, på din Gearmatic støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på GEARMATIC støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din GEARMATIC støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til GEARMATIC støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din GEARMATIC støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din elram støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til GEARMATIC støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte fra din GEARMATIC støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til GEARMATIC støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med GEARMATIC støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til GEARMATIC støvsuger

Uniprint.dk lagerfører kvalitetsprodukter til GEARMATIC støvsugere. Hos Uniprint.dk er filosofien alle skal have råd til at købe kvalitetsprodukter. Produkter og støvsugerposer til GEARMATIC støvsuger er nøje udvalgt med høj kvalitet og lav pris for øje. Støvsugerposerne til GEARMATIC støvsuger fra Nordic Quality er af højeste kvalitet & de er yderst allergiker venlige. Har du spørgsmål om støvsugerposer og andre kvalitetsprodukter til GEARMATIC støvsuger, kontakt venligst Uniprint.dk KLIK HER Uniprint.dk har kvalitet til lave priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33