• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - FASETT

Støvsugerposer til FASETT idel til allergikere

Støvsugerposer til FASETT støvsugere af højeste nordisk kvalitet fra Uniprint.dk.

Støvsugerposer til FASETT er yderst velegnet til allergikere.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til FASETT anbefales til allergikere

Støvsugerposer af mikrofiber, er anbefales værdige til allergikere, men også anbefales værdige til de, der værner om et sundt indeklima i hjemmet. I Uniprnt.dk pris venlige høj kvalitet støvsugerposer forbliver 98% af alle de skadeligste mikro partikler i støvsugerposen og pollen filtreres fra. Så alt det du ikke ønsker i dit hjem, forbliver i din FASETT støvsuger.

Uniprint.dk lagerfører støvsugerposer til disse FASETT støvsugermodeller:

1400, EVC 209, VC 2070, VC-H 4801

Støvsugerposer til FASSET af høj nordisk kvalitet 

Uniprint.dk støvsugerposer til FASETT er kompatible. Støvsugerposerne er af højeste nordisk kvalitet. Støvsugerposerne fra Uniprint.dk, er af høj kvalitet og bliver fremstillet af Nordic Quality i Sverige. Hver pakke indeholder 5 støvsugerposer. Største delen af støvsugerposer til FASETT støvsuger fremstilles i materialet mikrofiber, enkelte støvsugerposer fremstilles dog stadig i papir.

Støvsugerpose til FASETT fra Uniprint.dk holder længere

De pris venlige mikrofiber støvsugerposer fra Uniprint.dk udmærker sig ved, at der kan være mere i støvsugerposer, sammenlignet med de almindelige støvsugerposer af papir. Ønsker du fuld udnyttelse af Fasett støvsuger & støvsugerpose & et rent hjem, er disse billige kvalitets støvsugerposer fra Uniprint.dk, den rette løsning for dig. Uniprint.dk støvsugerposer til FASETT støvsuger, gør at du opnår rent indeklima i din bolig, så du har basis for et sundt hjem.

Uniprint.dk lagerfører også andre billige kvalitetsprodukter, der passer til FASETT støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter til FASETT støvsuger

Universal Motor filter tilpasses/klippes til i den rette størrelse. Vær opmærksom på, at du jævnligt tilser dit motorfilter på din FASETT støvsuger. Et stoppet filter kan forringe sugeevnen på din FASETT støvsuger, samt destruerer støvsugeren grundet overbelastet. Universal Motor filter indeholder et Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til FASETT støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den rette størrelse. Tilse ofte filteret på din FASETT støvsuger. Er filteret tilstoppet, kan sugeevnen blive nedsat og destruerer støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: et 1 Micro filter 200x230mm og et Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til FASETT støvsuger

Duftkugler er en nem og behagelige metode, til fjernelse af uønskede lugte fra din FASETT støvsuger. Duftkuglerne er yderst velegnet til at fjernelse af lugte fra bl.a. snavs, husdyr osv. Der anvendes omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Anvendelse af duftkugler: Duftkuglerne på gulvet. Læg duftkuglerne på gulvet, herefter suger du dem op, med støvsugeren. I hvert glas er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til FASETT støvsuger

Uniprint.dk presser prisen på Nordic Quality kvalitets støvsugerposer til FASETT støvsuger. Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe billige kvalitetsprodukter, til meget billige priser. Hos uniprint.dk lægger vægt på, at Nordic Quality støvsugerposerne er af særdeles høj kvalitet samt at de er velegnet til allergikere. Disse pris billige kvalitets støvsugerposer, er det rette valg, for den bevidste forbruger, der gerne vil have høj kvalitet, til en af markedets laveste priser. Hos Uniprint.dk har vi kvalitetsprodukter til lave priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33