• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - EXIDO

Støvsugerposer til EXIDO ideelle til allergikere

Billige kvalitets støvsugerposer til EXIDO støvsuger. Støvsugerposerne til EXIDO er yderst velegnet til allergikere og andre der værdsætter et sundt indeklima.

SHOP NU ved Uniprint.dk, det er hurtigt, nemt og bekvemt

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:  

Støvsugerposer til EXIDO anbefales til allergiker

Støvsugerposer af Mikrofiber, er særdeles anbefales værdige til allergikere og til de, der ønsker et sundt indeklima indendørs. Ved anvendelse af Uniprint.dk støvsugerposer opnår du, at 98% af de skadelige mikro partikler og pollen filtreres fra og derved bliver i støvsugerposen på din EXIDO støvsuger. Få optimal udnyttelse af din EXCIDO støvsuger – brug de rette støvsugerposer & få et renere hjem.

Støvsugerposer til EXIDO lagerføres i disse modeller: 

240-001, 240-005, 240-007, JCV-2008.4

Støvsugerposen til EXCIDO i højeste nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til EXIDO er kompatible. Hver pakke med støvsugerposer til EXCIDO indeholder 5 støvsugerposer. Støvsugerposerne til EXCIDO støvsuger, er hovedsagelig lavet af det nutidige materiale mikrofiber, nogle fremstilles dog stadig af papir. Støvsugerposerne til EXIDO fremstilles i Sverige af Nordic Quality.

Fordele ved støvsugerposer til Exido fra Uniprint.dk

Det fordelagtige ved mikrofiber støvsugerposer fra Uniprint.dk er, der kan være mere i støvsugerposer, end i almindelige papirs støvsugerposer. Disse billige kvalitets microfiber støvsugerposer til EXIDO fra Uniprint.dk, bidrager til renere luft i din bolig, du opnår derved basis for et sundt hjem. I de billige kvalitet støvsugerposer.

Uniprint.dk lagerfører endvidere produkter, der passer til EXIDO støvsugere: Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler.

Universal Motorfilter til EXIDO støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den størrelse du ønsker. Husk undgå spild, så du har til flere gange. Tjek jævnligt dit motorfilter på exido støvsugeren. Et stoppet filter, nedbringer sugeevnen på EXCIDO støvsuger samt ødelægge den. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til EXIDO støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den ønskede størrelse. Undgå spild og du har til flere gange. Tjek jævnligt filteret på din EXIDO støvsuger. Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan destruere støvsugeren, da den kommer på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til EXIDO støvsuger

Duftkugler er en nem og rar måde at fjerne uønskede lugte fra EXIDO støvsuger.

Duftkuglerne er meget egnet til at fjerne lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm. Der bruges omk. 10-20 kugler pr. hver støvsugerpose.  Du lægger duftkuglerne på gulvet. Herefter suger du dem op, med støvsuger. I glassene er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Kvalitetsprodukter til EXIDO støvsuger hos Uniprint.dk

Uniprint.dk har presset priserne på disse kvalitets støvsugerposer til EXIDO støvsuger.

Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe kvalitetsprodukter, til en meget billig pris. Hos uniprint.dk lægges vægt på, Nordic Quality støvsugerposer er af en særdeles høj kvalitet, samt de er egnet til allergikere. De billige støvsugerposerne, er det helt rigtige valg, for den bevidste kunde, der ønsker have høj kvalitet, til en af markedets laveste priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33