• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - EL-GENNEL

Billige støvsugerposer til EL-GENNEL – velegnet til allergikere

Billige allergivenlige kvalitets støvsugerposer til EL-GENNEL støvsuger hos Uniprint.dk

Det er billigt, nemt og bekvemt at handle ved Uniprint.dk

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:

  

Støvsugerposer til EL-GENNEL velegnet til allergikere

Støvsugerposerne til el-gennel støvsuger, er meget velegnet til allergikere, men også til øvrige forbrugere, som værdsætter et sundt indeklima i hjemmet. I disse støvsugerposer, der er fremstillet af mikrofibre, i høj nordisk standart, bliver 98% af de skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen. Påskønner du den fulde udnyttelse af din EL-GENNEL støvsuger & et rent hjem, er de billige høj kvalitets støvsugerposer af mikrofibre til EL-GENNEL støvsuger fra Uniprint.dk, den rette løsning for dig.

Uniprint.dk lagerfører høj kvalitets støvsugerposer til EL-GENNEL støvsuger model:

7226

Støvsugerposer til EL-GENNEL -høj Nordisk kvalitet

De billige kvalitets støvsugerposer til EL-GENNEL støvsuger, er fremstillet af Nordic Quality, en pakke med kvalitets støvsugerposer, indehold 5 støvsugerposer. Støvsugerposerne er fremstillet af mikrofibre. Nordic Quality støvsugerposer er kompatible, men ligger sig op af de originale støvsugerposer. De billige kvalitets støvsugerposer til el-gennel støvsuger, bliver produceret i Sverige, samt er af materialet mikrofibre. Støvsugerposerne til EL-GENNEL støvsuger fra Uniprint.dk er anbefales værdige, da det er en kvalitets støvsugerpose til en meget lav pris.

Støvsugerposer til EL-GENNEL -FLERE FORDELE:

Der kan være mere i mikrofiber støvsugerposer til EL-GENNEL støvsuger, set i forhold til alm. papir støvsugerpose. Du opnår endvidere ren luft i dit hjem samt et sundere indeklima, når der anvendes støvsugerposerne til EL-GENNEL støvsuger fra Uniprint.dk

Støvsugerposer til EL-GENNEL er nøje udvalgt 

Uniprint.dk har valgt, at have disse pris billige kvalitets støvsugerposer til EL-GENNEL i sortiment, da de er meget lig originalen til EL-GENNEL støvsuger.

Er du den bevidst forbruger, der ønsker kvalitet, til en billig pris, er mikrofibre støvsugerposen fra Uniprint.dk, det rigtige valg for dig.

Uniprint.dk har desuden følgende produkter, der passer til EL-GENNEL støvsugermodellen i sortiment:

Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter bruges til EL-GENNEL støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit motorfilter ind i mellem, på din EL-GENNEL støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på el-gennel støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til EL-GENNEL støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din EL-GENNEL støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din EL-GENNEL støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til EL-GENNEL støvsuger

Duftkugler til EL-GENNEL støvsuger er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte, fra din EL-GENNEL støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til el-gennel støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med el-gennel støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

Kvalitetsprodukter til EL-GENNEL støvsuger

Støvsugerposerne til EL-GENNEL støvsuger fra Nordic Quality er af den høj kvalitet samt de er velegnet til allergikere.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33