• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - DAREL

Allergivenlige Støvsugerposer til DAREL

Uniprint.dk har en billig fast pris, på købet af disse høj kvalitets støvsugerposer til DAREL støvsuger. Det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din Miele støvsugermodel herunder:

 DAREL Støvsugerposer egnet til allergikere

Støvsugerposerne til DAREL er yderst velegnet til allergikere, men også til andre forbrugere, der påskønner et sundt indeklima i hjemmet. I støvsugerposerne fremstillet af mikrofiber, fra Nordic Quality, forbliver 98% af alle skadelige mikro partikler & pollen i støvsugerposen. Ønsker du fuld udnyttelse af din DAREL støvsuger samt et renere hjem, er disse billige høj kvalitets mikrofiber støvsugerposer til DARELL støvsuger fra Uniprint.dk, det helt rette valg for dig.

Støvsugerpose til DAREL af høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne til DAREL støvsuger, er produceret af Nordic Quality, en pose indeholder fem støvsugerposer. Støvsugerpose er af materialet mikrofibre. Disse billige kvalitet støvsugerposer til DAREL bliver fremstillet i Sverige.

Mere støvsugerpose til DAREL for pengene 

Støvsugerposer til DAREL støvsuger fra Uniprint.dk er fordelagtige, da du får kvalitets støvsugerposer til en billig penge. Der kan desuden være mere i støvsugerposer til DAREL støvsuger, set i forhold til alm. Papir støvsugerposer, da uniprint.dk støvsugerposer er af materialet mikrofibre.  Du opnår desuden renere luft i hjemmet & et sundt indeklima, når du anvender støvsugerposerne til DAREL støvsuger Uniprint.dk

DAREL støvsugerposer til den bevidste forbruger

Støvsugerposer til DAREL er kompatible. Uniprint.dk har disse pris billige kvalitets støvsugerposer til Darel i sortiment, da de ligger sig meget op af originalen til DAREL støvsuger. Er du den bevidste forbrugere, der ønsker kvalitet, til en fair & billig pris, er mikrofibre støvsugerposen fra Uniprint.dk, det rigtige valg!

Støvsugerposer lagerføres til disse Darel støvsugere:

QZ 11 B, QZ 12 B, QZ 12 Z

Uniprint.dk har desuden disse varer, der passer til DAREL støvsugermodellen i sortiment: Universal Motorfilter, Universal Filterkit & duftkugler

Universal Motorfilter til DAREL støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rigtige størrelse. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit motorfilter ind i mellem, på din darel støvsuger. Er motor filteret tilstoppet, vil sugeevnen på darel støvsugeren blive forringet og kan derfor destruere din støvsuger, da den vil blive overbelastet. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til DAREL støvsuger

Universal Filterkit klippes til rette størrelse. Undgå spild og du har til flere udskiftninger. Vær opmærksom på, at du skal tilse dit filer jævnligt, på din darel støvsuger. Er filteret tilstoppet, vil det forringe støvsugerens sugeevnen, og kan dermed forringe din DAREL støvsuger, da den bliver overbelastet. Universal Filterkit Indehold: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til DAREL støvsuger

Duftkugler er den behagelige & lette måde at fjerne ubehagelige/uønskede lugte, fra din DARELL støvsuger. Duftkuglerne er yderst effektive til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Ved anvendelse af duftkugler til DARELL støvsuger: Læg kuglerne på gulvet & sug dem op med darell støvsuger. OBS! I hvert glas er der nok til ca. 1 års forbrug (7-8 støvsugerposer). Duftkuglerne kan købes i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje/Lavendel, Blomsterbuket & Fresia.

DAREL støvsugerposer til en billig og fair pris

Støvsugerposerne til DAREL støvsuger fra Nordic Quality er af højeste kvalitet & de er yderst venlige til allergiker & øvrige, der ønsker et sundt indeklima.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33