• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - CLATRONIC

Billige allergivenlige kvalitets støvsugerposer til CLATRONIC

 

Støvsugerposer af højeste kvalitet i mikrofiber fra Uniprint.dk. Yderst velegnet til allergikere.

 

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

 

Find din støvsugermodel herunder:

 Allergivenlige Støvsugerposer til CLATRONIC

Støvsugerposer af Mikrofiber, er anbefales værdige til allergikere og til de, der ønsker et sundt indeklima indendørs. De billigst kvalitets mikrofiber støvsugerposer til CLATRONIC fra Uniprint.dk, bidrager til renere luft i din bolig, du opnår derved basis for et sundt hjem. I de billige kvalitet støvsugerposer opnår du, at 98% af de skadelige mikro partikler og pollen filtreres fra og derved bliver i støvsugerposen på din CLATRONIC støvsuger.

Mere støvsugerpose til CLATRONIC billigt

Fordelen ved microfiber støvsugerposer, er desuden, at der kan være mere i støvsugerposer, end i almindelige papirs støvsugerposer.

Ønsker du optimal udnyttelse af din CLATRONIC støvsuger –støvsugerpose og et rent hjem, er disse pris billige kvalitets microfiber støvsugerposer den rette støvsugerpose til CLATRONIC støvsuger.

Nordisk kvalitet til CLATRONIC

Støvsugerposen er af højst kvalitet og er af mærket Nordic Quality og kompatible. Pakkerne indeholder fem støvsugerposer. De billige kvalitets støvsugerposer bliver produceret i Sverige. Støvsugerposerne der passer til din CLATRONIC støvsuger, er lavet af mikrofiber.

Uniprint.dk lagerfører endvidere produkter, der passer til CLATRONIC støvsugere:

Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter til CLATRONIC støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den ønskede størrelse. Husk du kan undgå spild, så du har til flere gange. Husk tjek jævnligt dit motorfilter på CLATRONIC støvsugeren. Et stoppet filter, nedbringer sugeevnen på CLATRONIC støvsuger. Det kan ødelægge støvsugeren, da den kan blive overbelastet. Universal Motor filter indehold 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til CLATRONIC støvsuger

Universal Filterkit tilpasses til den ønskede størrelse. Undgå spild og du har til flere gange. Tjek jævnligt filteret på din CLATRONIC støvsuger. Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan destruere støvsugeren, da den kommer på over arbejde. Universal Filterkit Indeholder: 1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til CLATRONIC støvsuger

Duftkugler er en nem og rar måde at fjerne uønskede lugte fra CLATRONIC støvsuger. Duftkuglerne er meget egnet til at fjerne lugte fra bl.a. snavs, husdyr mm. Der bruges omk. 10-20 kugler pr. hver støvsugerpose.  Du lægger duftkuglerne på gulvet. Herefter suger du dem op, med støvsuger. I glassene er der nok til ca. et års forbrug, herunder 7-8 støvsugerposer- Duftkuglerne fås i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanillie / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Høj kvalitet – lav pris - på CLATRONIC støvsuger tilbehør

Hos Uniprint.dk ønsker vi, at flere kan købe billige kvalitetsprodukter, til en meget billig pris. Hos uniprint.dk lægger vi vægt på, Nordic Quality støvsugerposer er af en særdeles høj kvalitet og, at de er egnet til allergikere. De billige støvsugerposerne, er det helt rigtige valg, for den bevidste kunde, der gerne vil have høj kvalitet, til en af markedets laveste priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33