• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - BRAUN

Billige støvsugerposer til BRAUN

Billige kvalitets støvsugerposer, velegnet til allergikere og andre der værdsætter et sundt inde klima.

Det er billigt, nemt og bekvemt.

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder:Støvsugerposer til Braun støvsuger

Uniprint.dk lagerfører billige kvalitets støvsugerposer til disse støvsuger modeller: AT6 – AT8. Hos Uniprint.dk lagerfører vi billige kvalitets støvsugerposer.

Støvsugerposer til Braun, høj nordisk kvalitet

Støvsugerposerne fra Nordic Quality er kompatible. Uniprint.dk har valgt denne støvsugerpose grundet de er meget ens med de originale. Til de forbrugere, der ønsker kvalitet, til en af markedets bedste priser, er støvsugerposer fra Uniprint.dk, det rette valg. Støvsugerposerne der passer til BRAUN, er af høj kvalitet, af producenten Nordic Quality. Pakkerne indeholder fem støvsugerposer. De er lavet af papir. De billige kvalitets støvsugerposer bliver produceret i Sverige. Vil du have god udnyttelse af din Braun støvsuger, er støvsugerposer fra uniprint.dk, den rette støvsugerpose til dig. 

Uniprint.dk lagerføre produkter, der passer til BRAUN støvsuger:

Universal Motorfilter, Universalt Filterkit samt duftkugler i følgende dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket samt Fresia.

Universal Motorfilter kan anvendes til BRAUN støvsuger

Universal Motor filter klippes i passende størrelse. Undgå spild, og du har til flere gange. Tjek jævnligt motorfilteret på din BOSCH støvsuger Et tilstoppet filter, nedsætter sugeevnen og kan derfor destruere Braun støvsugeren, da den kan komme på overarbejde. Det universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit anvendes til Braun støvsuger

Universal Filterkit klippes til i den ønskede størrelse. Husk undgå spild, så har du til flere gange. Tjek jævnligt filteret på Braun støvsuger. Konsekvensen af et tilstoppet filter, er at sugeevnen nedsættes og kan ødelægge Braun støvsugeren, da den vil komme på over arbejde. Universal Filterkit Indehold -1 Micro filter 200x230mm og 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til at mindske lugte fra Bosch støvsugeren

Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af lugte fra snavs, husdyr mm. Der bruges gerne omk. 10-20 kugler pr. støvsugerpose.  Duftkuglerne lægges på gulvet. Du suger disse op med din Braun støvsuger.  I hvert glas med duftkugler, er der ca. til 1års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne føres i disse dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje / Lavendel, Blomsterbuket, Fresia.

Du får mere støvsugerpose til Braun for pengene ved Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk er målet, at flere forbrugere har muligheden for at købe billige produkter af en meget høj kvalitet. Støvsugerposerne fra Nordic Quality er nøje udvalgt, da de er af høj kvalitet til meget lave priser.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33