• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Stationær PC Refurb

Shop refurb genbrugt stationær pc hos Uniprint.dk. Er du på udkig efter en stationær brugt pc i højkvalitet til en lav pris, har Uniprint.dk det du leder efter. Gå med på den nye trend og køb refurb stationær computer og spar mindst 50 %. Ved køb af brugte computer er du også god ved miljøet. Køb din nye stationær computer hos Uniprint.dk i høj kvalitet fra de anerkendte mærker fx IBM, Lenovo og HP. Har du brug for råd og vejledning i købet af din næste refurb pc, kontakt Uniprint.dk kundeservice HER.

HUSK GRATIS FRAGT V/ KØB OVER 500,-

Lenovo M73 Tiny i3-4150T 4GB 500GB Win10P
Lenovo M73 Tiny i3-4150T 4GB 500GB Win10P
2.799,00 DKK (2.239,20)

Hvorfor shoppe genbrugt stationær computer hos Uniprint.dk?

Du kan spare rigtige mange penge, når du vælger at købe en brugt stationær computer. Uniprint.dk har mulighed for at finde netop den stationær refurb computer der passer lige til dit behov. Uniprint.dk lagerfører billige stationære computere til ethvert behov, uanset om det er en stationær refurb pc til kontorarbejde, studiebrug o. Lign.

Hvad gør du hvis du har brug for vejledning i køb af din refurb stationære computer?

Det er enkelt. Du kontakter Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller pr mail: kundeservice@uniprint.dk. Vores eksperter sidder klar ved telefonen til at rådgive dig om hvilken refurb stationær computer der passer bedst til dit behov. ¨

Vil min refurb stationær pc virke som en ny pc?

Det korte svar er Ja! De stationære refurb computere er testet igennem inden den bliver sat til salg, så den er køreklar når du moder den. Fordelen vil at købe en brugt stationær computer er, at du som oftest får en relativ ny maskine i PROFESSIONEL kvalitet, som i tilsvarende ny, vil koste dig mange tusinde kroner mere! Professionelle stationære computere har den fordel de har en høj sikkerhed inden for driften og er bygget i høj kvalitet. Alle stationære refurb computere er testet igennem og blevet renset. Desuden vil alle profesionnelle stationære refurb maskiner blive leveret med den nyeste af windows 10.

Står du og mangler øvrigt IT udstyr?

Tjek Uniprint.dk IT udstyr ud HER. Uniprint.dk lagerfører en bred vifte af it produkter, herunder bla. anti-virus, mus og tastatur, computertasker, headset mm.

Uniprint.dk er endvidere leveringsdygtig i gaming udstyr til meget konkurrence dygtige priser. SE HER og tjek Uniprint.dk stor udvalg ud af gaming udstyr

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33