Vil du vide mere omkring Samsung CLX?

Forskellen er minimal

Du vil ikke opleve nogen stor forskel på de kompatible og originale patroner. Det vil du ikke, fordi de kompatible blækpatroner også bliver produceret på avancerede fabrikker. Dette betyder, at de er produceret med de samme produktionsmetoder som Samsung selv bruger. Derfor er det ikke til at se på udskrifterne, om det er en kompatibel printerpatron eller en original printerpatron du bruger.

 

Her kan du spare penge

Selvom du køber kompatible printerpatroner, så betyder det ikke, at du må gå ned på kvalitet. I stedet betyder det, at du kan spare mange penge på dine prints. Det kan du, fordi printerpatronerne ikke er produceret af de store producenter. De originale printere såsom din Samsung CLX, der er produceret af Samsung, har virksomheden ikke den højeste avance på. Denne avance skal hentes hjem andre steder fra. En af måderne Samsung gør dette på, er ved at sælge deres originale printerpatroner dyrt. Hos uniprint.dk er vi ikke afhængige af denne avance, og derfor tilbyder vi dig et kvalitetsprodukt, til en langt lavere pris. Med vores produkter får du en langt bedre udskriftsøkonomi og du vil fremover kunne spare mange penge når du køber printerpatroner til din Samsung CLX.

 

I tvivl? Så kontakt os

Hvis du er nervøs for tab af garanti, tilsmudsning eller dårlig kvalitetsprint, så kan vi trygt fortælle dig, at vores printerpatroner er af den bedste kvalitet. Er du alligevel i tvivl, så står vi altid klar til at hjælpe dig.