• Dag til dag levering
 • Fri fragt v/ køb over 500,-
 • 30 dags fuld returret
 • Support på 72 18 33 33

Blæk & TonerHvad er forskellen på kompatible og originale printerpatroner?

Den helt store forskel på de kompatible og de originale printerpatroner ligger i prisen. For at forstå denne store forskel skal man have et indblik i de store producenters forretningsstrategi. De store producenter sælger deres printere med en forholdsvis lav avance på deres produkter. Den manglende fortjeneste skal de tjene ind igen på andre måder. Og den letteste måde, hvorpå dette kan gøres, er ved at tage en forholdsvis høj pris for deres originale printerpatroner.

Det er denne forretningsstrategi, som giver den klart højeste fortjeneste på længere sigt. Denne avance er vi hos Uniprint.dk ikke afhængige af på samme måde. Derfor får du med vores produkter et kvalitetsprodukt, hvor den lave pris langt fra afspejler den høje kvalitet, som produktet besidder.

Hvis du køber kompatible printerpatroner i stedet for originale, kan du mange gange spare op til 80% - og det er da en besparelse som er til at forstå!  

Er du stadig i tvivl om, hvilket produkt som er bedst at vælge, så læs gerne videre med her.

Køb printerpatroner af høj kvalitet til alverdens printere

Hos os kan du finde et hav af forskellige printerpatroner, der passer til forskellige typer printere. Vi har forsøgt at bygge vores hjemmeside så overskueligt som muligt op, så du hurtigt kan finde de printerpatroner, som du er på jagt efter. Den side, som du befinder dig på nu, giver dig mulighed for at trykke dig ind på nye sider, hvor printerpatroner til forskellige printere er samlet. Du kan blandt andet klikke dig videre og få vist printerpatroner til printere af mærkerne Canon, HP, Brother, Lexmark og Samsung.


Hvis du ved præcis, hvilke printerpatroner du er på udkig efter, kan du hurtigt finde disse ved at benytte søgefunktionen. Denne finder du til højre i menuen.


Alt du skal bruge for at komme i gang med dit printerpatron køb, er at notere nummeret på din printermodel. Samtidig skal du overveje præcis, hvad du skal bruge dine printerpatroner til - skal du for eksempel printe fotos eller lignede skal du vælge nogle printerpatroner beregnet til dette.


Ligeledes skal du også være sikker på at bruge det rette papir til formålet. Du kan se vores udvalg af papirtyper her. Igen gælder det, at det almindelige 80 g kopipapir er til printning af helt almindelige dokumenter, hvorimod du skal i noget lidt tykkere, hvis det er til for eksempelvis brochurer, plakater, fotos eller lignende. Ved fotos har vi også noget specielt fotopapir, som har den rette tykkelse og shine.

Er kvaliteten forringet med de kompatible printerpatroner?

De typiske rygter, vi hører, når folk snakker om kompatible printerpatroner, er, at de originale producenters produkter er mere pålidelige. Men også at de kompatible printerpatroner forringer dine printerydelser, og at du ender med stribede, plettede og dårligere udskrifter. Dette er dog på ingen måde i nærheden af at være sandt. Slet ikke med vores printerpatroner. Flere test viser tydeligt, at der uden problemer kan købe kompatible printerpatroner til din printer.

Som sagt afspejler prisen ikke den høje kvalitet, som de kompatible printerpatroner besidder. Derfor skal du ikke bekymre dig om tilsmudsning eller udskrifter i dårligere kvalitet. Det behøver du ikke, fordi udskrifter med kompatible blækpatroner holder lige så længe - hvis ikke længere - end de originale. Det gør de primært, fordi de kompatible blækpatroner fra uniprint.dk oftest indeholder mere blæk. Vores blækpatroner er fyldt helt op, hvilket de store producenters sjældent er. Dette hænger igen sammen med det faktum, at de originale producenter skal tjene den manglende avance på printerne ind igen. Ved at fylde printerpatronerne mindre op, sørger de for, at du igen bliver nødt til at købe deres produkter.

Hvem kan bruge vores kompatible blækpatroner?

Vores kompatible og billige blækpatroner er kompatible med de fleste printermodeller. Dette betyder, at du kan få gavn af vores billige priser og høje printkvaliteter, uanset hvilken printer du ejer.

Du skal dog naturligvis finde blækpatroner, der er kompatible med din printer, men dette er der heller ikke meget besvær med hos os. Vi har nemlig bygget vores side overskueligt op, så du lynhurtigt kan finde din printer og få præsenteret blækpatroner, der er kompatible med denne. Heldigvis har vi i stort udvalg af blæk og toner, som passer til Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark og Samsung printere.

9 tips til at spare penge, når du printer

 1. Investér i kompatible printerpatroner i stedet for printerblæk direkte fra producenten.

 2. Lav ordentlig research før du køber din en ny printer. Mange dyre printere har faktisk en lavere pris er side end billige printere. På den måde kan det faktisk godt betale sig at investere i en dyr printer, så du sparer penge i det lange løb.

 3. Din printer lyver for dig! Lad være med at udskifte dine printerpatroner, så snart din printer siger “Lavt blækniveau”. Din printer kan sagtens køre videre lidt endnu. Så hvis du vil spare yderligere penge, så skifter du først toner i din printer, når du kan se på papiret, at den mangler blæk.

 4. Køb den rette mængde! Vi ved godt, at du gerne vil være sikker på altid at have printerpatroner på lager, så dit arbejde aldrig går i stå. Til gengæld kan printerblæk faktisk godt blive for gammelt - og så sidder du jo i klemmen. Du kan selvfølgelig også ofte spare penge på at købe mange printerpatroner af gangen, men alt med måde.

 5. Print på begge sider. Det siger næsten sig selv - medmindre du printer noget som absolut ikke må have tekst på bagsiden er det en rigtig smart måde at spare lidt håndører, når du printer. Bare husk at slå funktionen fra og til på din computer eller printer.

 6. Tjek dine dokumenter før du printer! Der er så frygtelig mange penge at spare, hvis du stopper med at fejl-printe. Tjek lige dine dokumenter, fotos, brochurer eller andet, før du du trykker print. Mange dokumenter vil nemlig også flytte sig, når de kommer ind i “vis udskrift”. Ligeledes er dokumenter, du printer online ofte ledsaget af frygtelig meget tekst eller billeder, som absolut ikke var det du havde lyst til at printe. Sørg for at slette alt overskydende inde i “vis udskrift”.

 7. Hold øje med dine printerindstillinger. Som alt andet i din computer, så står dine indstillinger som standard indtil du ændrer dem. Så husk at ændre det, hvis du vil printe i farve, dobbeltsidet eller andet.

 8. Brug en mindre skrifttype, når du skriver. Tykke og kraftige skrifttyper koster bare mere i printerblæk.

 9. Lad din printer stå tændt, hvis du printer ofte. Det kan godt være du bruger lidt ekstra i strøm, men du sparer penge i det lange løb, da printeren bruger ekstra blæk, når den starter op. Ved at lade den stå tændt, slipper du for dette.

Høj kvalitet og lave priser

Vi stræber efter at levere printerpatroner af ekstremt høj kvalitet til tilsvarende lave priser. Vi synes nemlig, at originale printerpatroner er for dyre, og vi mener derfor, at det er vigtigt med et billigt, godt alternativ.


Som nævnt kan vores kompatible blækpatroner sagtens konkurrere med de originale producenters printerpatroner. På visse parametre er vores kompatible printerpatroner endda de originale printerpatroner overlegne.


Vi har kompatible printerpatroner til alverdens printertyper, og vi har ofte tilbud på mange af vores i forvejen billige printerpatroner. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt visiterer vores side og holder øje med, hvornår der er tilbud på de printerpatroner, der passer til din printer, så du kan få produkterne endnu billigere, end de i forvejen er.

Mange gode grunde til at handle printerpatroner hos os

Vi har allerede nævnt hovedargumentet for at handle printerpatroner hos os et par gange, men hvis du er en lømmel, der er hoppet over de forrige afsnit, nævner vi gerne dette argument endnu en gang. Hvis du handler blækpatroner hos os, får du blækpatroner af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.


Dette er hovedargumentet for at handle blækpatroner hos os, men det er langt fra det eneste argument, der er.


Der er nemlig en række yderligere handelsfordele forbundet med at købe varer i vores shop:

 

- Hurtig levering

- Gratis levering, hvis man handler for over 500 kr.

- 30 dages fuld returret

Kontakt uniprint.dk ved spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkters kvalitet, eller har du spørgsmål til forskellen på de kompatible og originale printerpatroner til din printer, så står vi hos uniprint.dk altid klar til at hjælpe dig. Som nævnt har vi landets bedste priser, og vores kundeservice er helt i top.

Vi mener selv, at vi har landets bedste og største udvalg af printerpatroner, hvorfor vi bør have printerpatroner, der er kompatible med din printermodel. Skulle du, mod forventning, lede forgæves efter printerpatroner i vores shop, så er du meget velkommen til at kontakte os på 72 18 33 33, så guider vi dig frem til produktet. Hvis vi ikke har produktet i vores forretning, undersøger vi naturligvis, om vi ikke kan skaffe dette lynhurtigt.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33